How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Lens

Nuraydan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
252
197
18
50
Onbir yaşındaki kızım 3 derece miyop. 2 yaşından beri gözlük kullanıyor. Spora da gidiyor. Basket. Ancak gözlük hareketlerini kısıtlıyor, buharlanıyor, düşüyor top teğet geçse yamuluyor diyor. Dünyaya gözlüksüz bakmak ne bilmiyorum diyor. Lens istiyor. Ben taraftar değilim. Ama onu da anlıyorum. Ne yapmalıyım. Acil akıl istiyorum.

Lensi çoğu doktor önermiyor.Ama benim doktorum önerdi.Ben de 15 yaşında başladım kullanmaya 1 yıldır falan kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.Miyopum 7 numara.Temizliği de abartıldığı kadar zor değil.Takıp çıkarmadan önce elinin temiz olmasına dikkat edecek ve her gece solüsyonunu değişecek.Yatmadan önce de çıkaracak.Kaliteli marka alırsanız normal gözünüz gibi hiçbir sorun çıkarmaz.
İleride çizdirmeyi düşünüyor mu ? Düşünüyorsa uzun yıllar kullanmanın çizdirmeye engel olduğunu duymuştum.Daha 11 yaşında 18e kadar çizdiremez de.Doktora danışın siz.En iyisini o bilir kızınızın göz yapısına bakarak karar verir.
Benim gözüm hiç hassas değil sanırım ben bazen çıkarmayı unutuyorum gece bir sıkıntı oluşmuyor veya çoğu kişide göz kuruluğu yapıyor ( o da sıkıntılı bir şey) bende yapmadı.
Doktora danışın yaş sıkıntı değil ya da takıp çıkarmayı öğrendikten sonra kullanımı hiç zor değil.Ama uzun vadede zarar verebilir göze göre değişir.

Siz neden taraftar değilsiniz?
Bende 3 yıldır lens kullanıyorum ve gayet memnunum.
Kızınızın dediği gibi gözlük hareketleri kısıtlıyor.
Onun açısından bakınca hak veriyorum.

Mikrop kaptırır diye korkuyorum. Ama onun hareket kısıtlılıpını görünce hak veriyorum. Koşmak aktif olmak istiyor. Birkaç kez gözlük kırdı bu yüzden. Spora meraklı. Bir basket kulübünde şu an. Gözlük beni engelliyor, yere düşüyor diyor. Çerçeveyi görüyorum diyor.

Back