Ablamın lenslerini denemeye çalıştım bugün o da uğraştı takmak için ama yok ...
Tam açıyorum lensi yerleştirecek kapatıyorum geri :S:S . O anki refleksi yenmek için ne yapmam gerek ...
aynı sorun bendede var
makyaj yaparken bile yasıyorum aynı sorunu aşmanın bi yöntemi varsa sevinirim gerçekten valla
genelde sarışınların böyle konularda sorun yasadıgını duymustum
ben bir ara lens kullanıyordum tatlım. ilk defasında 45 dakikada takmıştım. En son kullandığımda da sabah uykulu bir şekilde 30 saniye ya sürmüş ya sürmemiştir.
Benim gözlerim büyük. Ben aynada yerini kararlaştırıyordum gözümün alt kısmına yakın yerleri. sonra bakabildiğim kadar yukarı bakıyordum. Ama sakinleşmen lazım ben lens takcagımı unutuyordum, başka şeyler düşünüyordum Tam o anda lensi kararlaştırdıgım yerden gözüme yapıştırıp gözümü kapatıyordum, o yerini buluyor zaten.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, benim yöntemim buydu...
Ablamın lenslerini denemeye çalıştım bugün o da uğraştı takmak için ama yok ...
Tam açıyorum lensi yerleştirecek kapatıyorum geri :S:S . O anki refleksi yenmek için ne yapmam gerek ...
lens takmayi ogretirken direk göz bebegine yerlestirmek gerektigi soyleniyor. ben de refleks gösrterdigim icin aylarca takamadim. sonradan kesfettimki yukari bakarak gözün alt beyaz kismina koymak cok kolay oluyor. görmedigimiz icin de refleks olmuyor. ama lensin parmaga yapismamasi icin parmagin kuru olmasi gerekiyor. beyaz kisma biraktigin lensi yavas yavas yukari itince kendisi yerlesiyor.