- 24 Temmuz 2010
- 602
- 2
- Konu Sahibi SummerLove
Evet,custom mı acaba ne kadar reel duruyor,spordan çıkarkenki resimlerinde de mavi gözlü,pupil sorunu hiç yok demek ki,fotoşop olamaz bence de latin çünkü yarım kan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet,custom mı acaba ne kadar reel duruyor,spordan çıkarkenki resimlerinde de mavi gözlü,pupil sorunu hiç yok demek ki,fotoşop olamaz bence de latin çünkü yarım kan
Rihannanın gözlerinin lens olduğunuy düşünüyorum bi bakın istersenz bnm gözlermlede aynı renk acaba hangi lensi kullanıyorda bukadar doğal duruyor .. {Rihanna'nın makyajsız hali} » Salıncakta iki Kişi
Canım rihanna ela-yeşil gözlü zaten. Bak çocukluk fotoları bunlar. Ama bazı fotoğraflarında photoshop'la iyice yeşil yapıyorlar o nedenle sana lens gibi geliyordur. Ya da lens kullansa bile kendi doğal göz rengine yakın tonlar kullanıyordur ve doğal duruyordur. Kim ne derse desin kahverengi gözlere takılan lenslerin anlaşılmaması, doğal durması gibi bir ihtimal yok. Renkli lens kullanılacaksa belirgin yeşil, açık mavi gibi renkler yerine koyu yeşil, ela gibi renkler tercih edilmeli yoksa gerçekten ölü gözü gibi duruyor :/ ..
Eki Görüntüle 242076 Eki Görüntüle 242075 Eki Görüntüle 242077
tamam iste...cocukluk fotolarina da inandirici olsun diye fotosop yapip koyuyorlar...
bence kesinlikle lens, cünki hic yesil gözlü siyah bi insan görmedim melez olmadigi sürece tabii...mavi gözlü zenci bebek görmüsdüm, babasi almandi...ama hic karisim olmadan hintlerin zencilerin vs bu tür göz renklerinin olmasi mümkün olamaz
tamam iste...cocukluk fotolarina da inandirici olsun diye fotosop yapip koyuyorlar...
bence kesinlikle lens, cünki hic yesil gözlü siyah bi insan görmedim melez olmadigi sürece tabii...mavi gözlü zenci bebek görmüsdüm, babasi almandi...ama hic karisim olmadan hintlerin zencilerin vs bu tür göz renklerinin olmasi mümkün olamaz
[oha renge bak
B]işte istediğim renk aşagıdaki) tahmın edıyorum kı bu benım netten ararken buldugum bayıldıgım lens msj attım ama ulaşmadı ,Enhance Coloured Lenses in lıght hazelı ah bulsam biiiii[/B]
Ne kadarda inandırmışsınız kendinizi lens diye katiyen inanmıyorsunuz vede kabul etmiyorsunuz ilginç. Halbuki Rihanna gözlerini irlanda asıllı dedesinden almıştır. Annesi ve babasıda kahverengi gözlüdür. Göz nakli, katarakt nakli gibi şeyler söyleyip güldürmeyin lütfen. İnsanlara yanlış bilgiler vermeyelim!
Paris Hilton, Naomi Campbell, Priyanka Chopra, Irina Shayk
hiç birinin lensi rihananınki kadar dogal ve idial lı olamaz rihananın lensi fxeyes özel el boyamasıdır ve çok karekterli ve gösterişli ve okadarda dogal başka ne diyebilirim digerlerinin lensi rihananın lensi yanında cansız soluk mat herşeyden önce regleri çokkkk az ve lesim diye bagırıyolar çok komik paris hiltona şaşıyprum onun gibi lens müdavimi bi insan el boyaması lensler varken fabrikasyon lensler takıyor hayret hata şok megan fox ve rihana aynı marka les kulanıyolar FX EYES ÖZEL EL BOYAMASI VE MÜTHİŞ LENSLERİ PARİS HİLTON UYAN MEGAN VE RİHANAYA BAKTA ADINA YAKIŞAN LENS TAK
kızlar bu kadın rihannamı
kızlar bu kadın rihannamı