- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- Konu Sahibi SummerLove
Ayşin İnci nin lensleri hangi marka acaba acayip begendim bennnnnnnnopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok alakasız bi yorum olacak ama gizem özdilli ne kadar itici ve çirkin bi kadındır yahu. lens taksa ne olacak?valla uyarı alıcam bu yazdığımdan ötürü ama kadını gördükçe daha çok sinir oluyorum.
Bazı insanlar sırf daha çarpıcı olabilmek adına kendilerini çirkinleştirebiliyorlar.Bencede gizem özdilli zaten çok güzel bir bayan değil ama doğal halinin bakımlı halinden çok daha güzel olduğundan eminim.Yani şunu bende anlamıyorum bazıları sırf lens takmak adına lens takıyor veya sırf sarışın olmak adına saçlarının rengini bozuyor itici bişey olup çıkıyorlar.Bence lensi kaldırabilecek gözde var kaldırmayacak gözde var.Mesela beren saate çok yakışıyor lensleri.çünkü gözlerinin yapısı çok güzel ve lens lensi gibi durmuyr bile.Ama gizemde çok belli o yapmacıklık.
Bazı insanlar sırf daha çarpıcı olabilmek adına kendilerini çirkinleştirebiliyorlar.Bencede gizem özdilli zaten çok güzel bir bayan değil ama doğal halinin bakımlı halinden çok daha güzel olduğundan eminim.Yani şunu bende anlamıyorum bazıları sırf lens takmak adına lens takıyor veya sırf sarışın olmak adına saçlarının rengini bozuyor itici bişey olup çıkıyorlar.Bence lensi kaldırabilecek gözde var kaldırmayacak gözde var.Mesela beren saate çok yakışıyor lensleri.çünkü gözlerinin yapısı çok güzel ve lens lensi gibi durmuyr bile.Ama gizemde çok belli o yapmacıklık.
beren saat dedinizde bakın ne buldum.
inanılmaz degisim.
beren saat galiba numaralı seffaf kullanıyor. kendi göz rengi bence.
:)))))))))))))))))))))) inanmıyorum bu Beren Saat'mi? cidden ne değişim ama.Sende nerden buldun canım bu resmi albümünden falan mı aldın?Çünkü böyle kötü bir resim ancak albümlerde ara sayfalarda bulunur.Berenin bu resimden haberi yok galiba.