Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj ÜrünleriDuyuru: 9. Göz Makyajı Yarışması - Kleopatra Makyajı
çok hevesLendm yaptım foto çektim ama yoLLıyasm geLmedi :1rolleyes: iLk defa denediğim için gaLiba :kedi: nese daha vaktim var beLkim koyarım sonunCu oLmakta bişedir kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlı olsun bu yarışmada.. konu güzel ama katılmıcam nedense.. halim yok makyaj yapmaya...gece 12ye kadar beklemesek bari... ya kedii senin yine nickin mi değişti kafamçokkarıştı
çok hevesLendm yaptım foto çektim ama yoLLıyasm geLmedi :1rolleyes: iLk defa denediğim için gaLiba :kedi: nese daha vaktim var beLkim koyarım sonunCa oLmakta bişedir kaydirigubbakcemile3
Güzelimmm makyajını yapmışsın fotoğrafı çekmişsin daha ne bekliyorsuunn Hadi ama gönder cnm ya herkes birinci olcak diye bişi yokki öyle olsa yarışma olmaz Mesela ben sonunculuklara doymadım sürekli katıldım :roflol: Önemli olan eğlenmek ama dimii yerimseniben
evet kizlar ya gonderin.. benimde hic boyle bi denemem olmamisti yaptim gonderdim..:sm_confused: haydii kizlar haydii kizlarr haydiiii tam zamani tam zamani simdiiihihoyyyt