Aylık lensler var. Bir ay boyunca kullanabileceğiniz. Eğer o lensten aldıysam bir hafta daha doğrusu 5 gün çıkarmıyorum. Ama gözyaşı damlası kullanıyorum. Böylelikle kurumasını engelliyorum.1 hafta boyunca gözünüzden cikarmiyormusunuz?
Aylık lens alacağım ayda bir kez çıkacak zamanla alışırım diye umut ediyorum aa demek sana doktor taktı ay inşallah bende senin gibi alışırım
Doktor hem benim hassas bir yapida oldugumu söyledi hem her gozun lense uygun olmayacagini. Gozlukcu de astigmatin kornea da hafif sekil degisikligi oldugundan takmamin ve alismamin zor olcagini başta söylemişti.Ben de 3 yıl miyop astigmat olduğum için lens kullandım.aynı şekilde batma hissi ve ağrı oluyordu kimse inanmıyordu.Neden oluyormuş bu ağrı biliyor musunuz
Solusyondan degildi bence. Siz astigmatli mi aldinjz astigmatsiz miBenim de astigmatim var, lens kullanıyorum. Önceleri sizin gibiydim, solüsyon değiştirince çok rahatladim, unutup uyuduğum bile oldu. Değiştirip bir deneyin derim.
Lensin türüne göre değişir o. Aylık lensleri çıkarmazsanız sıkıntı yaratır. Day&night lensleri kirlenene, rahatsızlık hissedene kadar kullanabilirsiniz. Bana göz doktorum tavsiye etti. mikrop kapma olasılığını %90 azaltıyor. Ama kullanımı, takması çıkarması çok zor ince ve geçirgen yapılı olduğu için. Yeni kullanıcıya uygun bir lens değil. Fiyatı da aylık lenslerin 2 katı.Lensi bence her gece cikarin. Arkadasim da sizin gibi aylarca cikartmamisti gozunden, korneayi inceltmis bu durum ve artik bir daha lens takamayacakmis.
Lensin türüne göre değişir o. Aylık lensleri çıkarmazsanız sıkıntı yaratır. Day&night lensleri kirlenene, rahatsızlık hissedene kadar kullanabilirsiniz. Bana göz doktorum tavsiye etti. mikrop kapma olasılığını %90 azaltıyor. Ama kullanımı, takması çıkarması çok zor ince ve geçirgen yapılı olduğu için. Yeni kullanıcıya uygun bir lens değil. Fiyatı da aylık lenslerin 2 katı.
Var, denize havuza bile girebiliyoruz gözümüzde lensle.Ee gece uyurken cikarmak gerekmiyor mu ya duşta falan ? Oyle lensler var mi bilmiyorum da. Ben de kullanmaya basladigimda ilk gunler cok zorlanmistim, sabah alarmi 20 dk erkene kuruyordum lens takabilmek icin,ise gec kalmayayim diyezamanla alisiyor insan. Videolar izleyebilirsiniz faydasi olmustu bana.
Denizde ve havuzda lens takmak çok riskli. Mantar kapıp gözünden olan birini duymuştum.Var, denize havuza bile girebiliyoruz gözümüzde lensle.
Gözüne lens yapışanı duyan var, beynine lens kaçanı duyan var, gözü kurtlananı duyan var. Bu konu beni benden aldı lens konusunda.Denizde ve havuzda lens takmak çok riskli. Mantar kapıp gözünden olan birini duymuştum.
Ahahhaha evet ya ama uyarmadan geçemedimGözüne lens yapışanı duyan var, beynine lens kaçanı duyan var, gözü kurtlananı duyan var. Bu konu beni benden aldı lens konusunda.
Yok yok şehir efsanesi onlar. Deniz suyu normal insan gözünde mantar yapmıyorsa lensli gözde de yapmaz.Ahahhaha evet ya ama uyarmadan geçemedim