Doktora taktırmak sadece günü kurtarır. İlk etapta benim lensimide doktor takmıştı. Gece çıkarırken ağlamıştım hırsımdan çıkaramıyorum diye.Selam hanımlar gözlerim miyop astigmat bozuk 3. 75 numara bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum dershane de maske yüzünden gözlük aşırı buğu yapıyor derde odaklanamıyorum aşırı geriliyorum bu sefer. Bundan 1 2 yıl önce de lens almıştım ama takmakta aşırı zorlanmışımtım hatta bayılmıştım stres olduğum için. Cuma günü tekrar bi doktorla görüşücem doktora rica etsem takar mı yada takabilecek eczacı vs olur mu nolur şuan ki stresimi düşünerek yorum yazın zaten oldukça gerginim
Evet çok baş ağrısı oluyorastigmatlar için lens olayi cok zor. Bende astigmatim denedim taksam bile rahatsiz etti. Varlığıni hic unutamadim ,batma yaptı, cok cok rahatsizdi. Yoksa bende takmayi cok isterdim. gozluk takmiyorum sevmiyorum çünkü bu da bas agrisi yapiyor.
Bugulaniyor canim ya. Bnmkinde hem bugu önleyici cam özelliği vardi. Normal hayatta evet önlüyor saniyelik bugu olup gidiyor. Ama maske surekli kaldigi icn hic fayda etmiyor. Berbat bir durumdoktora veya eczacıya lensımı takar mısınız mı dıyeceksınız o kadar uzaga gıtmeyın aılenız yok mu alısana kadar onlar taksın
veya takmayın lens
cam bugulanmasın dıye ozel losyonlar var alıp onla sılersınız glıserınlı bırseyler var onları kullanınca cam bugulanmıyor
bu denlı panık atak ıcın doktora gıdın once bence
Aylık lens alacağım ayda bir kez çıkacak zamanla alışırım diye umut ediyorum aa demek sana doktor taktı ay inşallah bende senin gibi alışırımDoktora taktırmak sadece günü kurtarır. İlk etapta benim lensimide doktor takmıştı. Gece çıkarırken ağlamıştım hırsımdan çıkaramıyorum diye.
Şimdi aynaya bile gerek duymadan takıp çıkartıyorum. Zamanla alışırsınız.
Ah içime su serpildi bilen anlar anlıyor haldenBugulaniyor canim ya. Bnmkinde hem bugu önleyici cam özelliği vardi. Normal hayatta evet önlüyor saniyelik bugu olup gidiyor. Ama maske surekli kaldigi icn hic fayda etmiyor. Berbat bir durum
Aylık olsa da gece lensle uyumayin, asla önermem aylik lens arkadasimin gözüne yapıştıAylık lens alacağım ayda bir kez çıkacak zamanla alışırım diye umut ediyorum aa demek sana doktor taktı ay inşallah bende senin gibi alışırım
dırekt glıserın kullanabılırsın temız gozluge sur gozluk mendılıyle sıl asla bugulanmazBugulaniyor canim ya. Bnmkinde hem bugu önleyici cam özelliği vardi. Normal hayatta evet önlüyor saniyelik bugu olup gidiyor. Ama maske surekli kaldigi icn hic fayda etmiyor. Berbat bir durum
Ben takabiliyordum cikarabiluyordum ama gozum rahat etmiyordu. Doktorumda astigmatin zor oldugunu söyledi lens için. Sekille alakaliydi sanirim.Evet çok baş ağrısı oluyor
AaaAylık olsa da gece lensle uyumayin, asla önermem aylik lens arkadasimin gözüne yapıştı
Aynen gördüm o apartı siparş vericem inşallah yapabilirimBen takabiliyordum cikarabiluyordum ama gozum rahat etmiyordu. Doktorumda astigmatin zor oldugunu söyledi lens için. Sekille alakaliydi sanirim.
Takmak icin aparatlar var. Vakumlu gibi onlardan denesen.
Ya da basini kaldir eline al lensi yukari bak beyazina koy lensi kapa gözünü ve oynat oturuyor yerine
Kullanmiyorum suan gozlukcuye sormustum bizimde buğulanıypr durum zor dedi. Bende baslarim boyle ise deyip biraktim. Gliserin gorusu etkilemeyecek mi? Nasil tam olarak yedirecegim kidırekt glıserın kullanabılırsın temız gozluge sur gozluk mendılıyle sıl asla bugulanmaz
Günlük çok zor değil mi ama tak çıkar zaten beceremiyorum hergün zulümAylık olsa da gece lensle uyumayin, asla önermem aylik lens arkadasimin gözüne yapıştı
Denk birileri takabiliyor bu bile kafi ilk sefer biri taksa gerisini bir şekilde alışırım mecburenİlk lensimi lensi aldığım optikçi takmıştı. İlk başlarda ben de zorlandım ama şu an aynaya gerek duymadan takıp çıkarabiliyorum. Zamanla alışırsınız korkmayın
Umarım. Dedigim gbi denedin mi hic ya da tam tersi yone bakmayi ? Lensin markasi neAynen gördüm o apartı siparş vericem inşallah yapabilirim
Bence baskasina taktirma hic steril degil hele bu donemde. Gozun kizarsa da elbet takarsin zorlarsan.Denk birileri takabiliyor bu bile kafi ilk sefer biri taksa gerisini bir şekilde alışırım mecburen