O vakumla birine taktırırım diye düşündüm elle biri gözüme dokunması olmazda bakalım gene de ilk kendim takmayı deniycemBence baskasina taktirma hic steril degil hele bu donemde. Gozun kizarsa da elbet takarsin zorlarsan.
Bir yakınım da lensle duşa girdi gözüne şampuan kaçınca mahvolmuştu gözleri. Zamanla elin alışacak, steril bir yerde lense zarar vermeden dene sürekli. Lensin üzerindeki numaraya da dikkat et ters takma
Denemedim aylık biofinityUmarım. Dedigim gbi denedin mi hic ya da tam tersi yone bakmayi ? Lensin markasi ne
Iki gozun ayri no muhtemelen. Gunluk mu aldin aylik mi?
Ben mi yanlis biliyorum. Aylik lensin omru bir ay diye biliyorum. Onu da her gece cikarmaniz gerekir. Cunku uzerine protein birikiyor cikarip solusyonuna koymaniz gerekmiyor mu temizlenmesi icin?Aylık lens alacağım ayda bir kez çıkacak zamanla alışırım diye umut ediyorum aa demek sana doktor taktı ay inşallah bende senin gibi alışırım
Vakumda karsidan tehlikeli olmaz mi ya? Sonucta hissedemeyecek.O vakumla birine taktırırım diye düşündüm elle biri gözüme dokunması olmazda bakalım gene de ilk kendim takmayı deniycem
Kullanmiyorum suan gozlukcuye sormustum bizimde buğulanıypr durum zor dedi. Bende baslarim boyle ise deyip biraktim. Gliserin gorusu etkilemeyecek mi? Nasil tam olarak yedirecegim ki
Selam hanımlar gözlerim miyop astigmat bozuk 3. 75 numara bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum dershane de maske yüzünden gözlük aşırı buğu yapıyor derse odaklanamıyorum aşırı geriliyorum bu sefer. Bundan 1 2 yıl önce de lens almıştım ama takmakta aşırı zorlanmışımtım hatta bayılmıştım stres olduğum için. Cuma günü tekrar bi doktorla görüşücem doktora rica etsem takar mı yada takabilecek eczacı vs olur mu nolur şuan ki stresimi düşünerek yorum yazın zaten oldukça gerginim
Evet doktorun kendisi söylediBen mi yanlis biliyorum. Aylik lensin omru bir ay diye biliyorum. Onu da her gece cikarmaniz gerekir. Cunku uzerine protein birikiyor cikarip solusyonuna koymaniz gerekmiyor mu temizlenmesi icin?
Universide kullanmistim ben. Numarali renkli lens. Yillik idi. Hergun gece yatarken cikarip solusyonuna koyuyordum. Haftada bir kez de temizleme losyonunda temizleniyordu. Cok uzun zaman once idi tabi. Simdi degisti mi? 1 ay gozde durdugundan emin misiniz?
En kolay yöntem bu benceYa da basini kaldir eline al lensi yukari bak beyazina koy lensi kapa gözünü ve oynat oturuyor yerine
İnşallah başına gelir ne diyim insanın zpr durumuna gülmelte ne kadar düşük bi karakterDoktor taksa ne olacak her gün sen takıp çıkaracaksın.
Lens takarken de bayılmak
Evet var oyle lensler ama uzmanlar yine de her gün olmuyorsa 2 3 gunde bir cikarilmasini oneriyor. Goz oksijensiz kalmasin ve baska sorunlar olmasin diye. Yillik lens daha farkli bir sey oluyor. Zaman dilimi olarak. Bir yillik kullanacagin lensin o oluyor. Aylikta degistiriyorsun ayda bir atiyorsun yani çöpeBen mi yanlis biliyorum. Aylik lensin omru bir ay diye biliyorum. Onu da her gece cikarmaniz gerekir. Cunku uzerine protein birikiyor cikarip solusyonuna koymaniz gerekmiyor mu temizlenmesi icin?
Universide kullanmistim ben. Numarali renkli lens. Yillik idi. Hergun gece yatarken cikarip solusyonuna koyuyordum. Haftada bir kez de temizleme losyonunda temizleniyordu. Cok uzun zaman once idi tabi. Simdi degisti mi? 1 ay gozde durdugundan emin misiniz?
Alışınca kolay ya, gunde toplam 1 dakikami almıyordur, alışırsınız internetten video izleyin nasil takilir çıkarılır, basit yöntemler var oyle başlayin.Günlük çok zor değil mi ama tak çıkar zaten beceremiyorum hergün zulüm
astigmatlar için lens olayi cok zor. Bende astigmatim denedim taksam bile rahatsiz etti. Varlığıni hic unutamadim ,batma yaptı, cok cok rahatsizdi. Yoksa bende takmayi cok isterdim. gozluk takmiyorum sevmiyorum çünkü bu da bas agrisi yapiyor.
Bugün yediğimiz hakaretlerin bedduaların haddi hesabı yokİnşallah başına gelir ne diyim insanın zpr durumuna gülmelte ne kadar düşük bi karakter
Bende bu ara renkli numarali bakiyorum denemek icin. Yontem biliyorsan belki bilgin vardirEn kolay yöntem bu bence
Ben oasis aldim. Bir gun kafede sicak borular oluyor ya orda oturuyordum. Gozume yapisiyor sandim. Cok isindi birden bire.ben astigmatliyim ama astigmatsiz lens aldim ayni numaranin astigmatsizi.. inanin o kadar fark olmadi. belki bir yil sorunsuz kullandim. simdi yurtdisinda oldugum icin ne uygunsa onu veriyor dr baskasini alamiyorum. astigmatli aldim. konu sahibi oasis alirsan yok gibi cok ince. ben takamamistim ilk basta. simdi egitici videolar vardir eminim y.tube da felan.. aslinda kolay gozlerini yukari kaldiriyorsun. yukari bakiyorsun yani lensi takip normal haline getiriyorsun gozlerini. siz stres yapmissiniz bence. basaramayacaginiz bir sey degil.
Denediğim renkli lenslerin hiçbiri doğal durmadı maalesef :/Bende bu ara renkli numarali bakiyorum denemek icin. Yontem biliyorsan belki bilgin vardirmavi olacak gözüm kahve var mi oneri dogal duran