Çok teşekkür ederimDoktordan daha once taktirinizi ve stree girip kullanamadiginizi size deneme lensi vermesini rIca edin. Sonra youtube videolari acın ve izleyin. Evde kimse yokken aceleniz yokken deneyin. Bende asiro streslo korkardim lensten sonra doktor deneme lensi verdi ben evde kimse yokken strese sokacak denedim ve taktim. Lens bor kac gun boraz rahatsiz edebilir gozunuz buna alışacaktır. Evd oldugunuz bir gun deneyin ilk gun özellıkle evde olun ki daha rahat edin. Lens takmak dünyanın en rahat isi 1 2 haftada takip çıkarmak 5 saniye sürüyor ve cok rahay ediyorsunuz. Evde ders çalışırken gozluk kullanin lens butun guj kalınca gozunuz yorulabilir. Basarilar :)
Bir gordugum kişi takiyor ben kendi gözü sandim bir gün baktım kahve gozle gelmiş. Gozu de baya bildigin koyu kahve. Soramiyorum da burnumu dusurmemek icin muhatapligim yok. Nerden buluyorlar bu güzel lensleri bilmem.Denediğim renkli lenslerin hiçbiri doğal durmadı maalesef :/
Air optics colors kullanıyorum, çok doğal duruşu. Maviyi bilmiyorum ama hep yeşilini alıyorum ben. Yeni görenler ben söylemesem anlamıyor lens olduğunu.Bende bu ara renkli numarali bakiyorum denemek icin. Yontem biliyorsan belki bilgin vardirmavi olacak gözüm kahve var mi oneri dogal duran
Çok teşekkür ederimBende hem miyop hem astigmat var. Lens kullanıyorum.
Lens seçimi de önemli. Yumuşak lens olmalı. Gözbebeğinin çapına uygun lens vermiştir. O yüzden hiç korkmadan takabilirsin.
Öncelikle hem takarken hem çıkartırken ellerini yıkamalısın. İşaret parmağının üzerine koy lensi. sağ elini kullanıyorsan sağ sol ise sola. Diğer elinle alt göz kapağını aşağı doğru çek. Yukarı bak. Beyaz olan kısma lensi koy. Gözünü oynat.. Yani sağa sola yukarı aşağı bak. Lens göz çapına uygun olduğu için yerini hemen buluyor
Çıkartırken de yine alt göz kapağını aşağı çek. Bu sefer alta bak. Baş parmağın ve işaret parmağını kullanarak al.
Emin ol çok kolay ve rahatlık
Aylık lens bile alsan haftada bir çıkar
iki gün boyunca solüsyonda kalsın içinde toz vs varsa temizlensin. Gözün mikrop kapmasın. Arada sırada da göz yaşı damlası kullan ki göz kuruluğu yapmasın
Hareli mi haresiz mi? Gozunuz normalde hangi renk?Kahvede lens bazen kayboluyorda çünküAir optics colors kullanıyorum, çok doğal duruşu. Maviyi bilmiyorum ama hep yeşilini alıyorum ben. Yeni görenler ben söylemesem anlamıyor lens olduğunu.
Bir arkadaşımda da öyle doğal ve güzel duruyor aslında bizzat kendim denemediğim için önermek istemedim ama araştırabilirsin markası “Elegance” :)Bir gordugum kişi takiyor ben kendi gözü sandim bir gün baktım kahve gozle gelmiş. Gozu de baya bildigin koyu kahve. Soramiyorum da burnumu dusurmemek icin muhatapligim yok. Nerden buluyorlar bu güzel lensleri bilmem.
Iki gozum farkli no birde aldigimda iki kitu almam lazım. Vampirella olmaktan korkuyorum
Siyaha yakın kahve gözüm. Koyu yeşil duruyor. Çok cart renk sevmediğim için benim çok hoşuma gitti, ifademi oldukça değiştiriyor ama bence.Hareli mi haresiz mi? Gozunuz normalde hangi renk?Kahvede lens bazen kayboluyorda çünkü
Bi ara deneyeceğim umarim güzel sonuc alırım. Teşekkürler.Siyaha yakın kahve gözüm. Koyu yeşil duruyor. Çok cart renk sevmediğim için benim çok hoşuma gitti, ifademi oldukça değiştiriyor ama bence.
Teşekkürler bunu da arastirayim.Bir arkadaşımda da öyle doğal ve güzel duruyor aslında bizzat kendim denemediğim için önermek istemedim ama araştırabilirsin markası “Elegance” :)
Çok basit canım benım .Internetten vıdıolarını ızleyebılırsınSelam hanımlar gözlerim miyop astigmat bozuk 3. 75 numara bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum dershane de maske yüzünden gözlük aşırı buğu yapıyor derse odaklanamıyorum aşırı geriliyorum bu sefer. Bundan 1 2 yıl önce de lens almıştım ama takmakta aşırı zorlanmışımtım hatta bayılmıştım stres olduğum için. Cuma günü tekrar bi doktorla görüşücem doktora rica etsem takar mı yada takabilecek eczacı vs olur mu nolur şuan ki stresimi düşünerek yorum yazın zaten oldukça gerginim
bende de astigmat var ama hiç bahsettiğiniz sıkıntıları yaşamadım lensin markasından olabilir mi?doktora veya eczacıya lensımı takar mısınız mı dıyeceksınız o kadar uzaga gıtmeyın aılenız yok mu alısana kadar onlar taksın
veya takmayın lens
cam bugulanmasın dıye ozel losyonlar var alıp onla sılersınız glıserınlı bırseyler var onları kullanınca cam bugulanmıyor
bu denlı panık atak ıcın doktora gıdın once bence
lensi ayda bir çıkarırsanız gözlerinize çok zarar verirsiniz günlük tak çıkar yapmalısınız. doktorlar bu şekilde kullanımı asla önermiyor.Aylık lens alacağım ayda bir kez çıkacak zamanla alışırım diye umut ediyorum aa demek sana doktor taktı ay inşallah bende senin gibi alışırım
1 hafta boyunca gözünüzden cikarmiyormusunuz?Bende hem miyop hem astigmat var. Lens kullanıyorum.
Lens seçimi de önemli. Yumuşak lens olmalı. Gözbebeğinin çapına uygun lens vermiştir. O yüzden hiç korkmadan takabilirsin.
Öncelikle hem takarken hem çıkartırken ellerini yıkamalısın. İşaret parmağının üzerine koy lensi. sağ elini kullanıyorsan sağ sol ise sola. Diğer elinle alt göz kapağını aşağı doğru çek. Yukarı bak. Beyaz olan kısma lensi koy. Gözünü oynat.. Yani sağa sola yukarı aşağı bak. Lens göz çapına uygun olduğu için yerini hemen buluyor
Çıkartırken de yine alt göz kapağını aşağı çek. Bu sefer alta bak. Baş parmağın ve işaret parmağını kullanarak al.
Emin ol çok kolay ve rahatlık
Aylık lens bile alsan haftada bir çıkar
iki gün boyunca solüsyonda kalsın içinde toz vs varsa temizlensin. Gözün mikrop kapmasın. Arada sırada da göz yaşı damlası kullan ki göz kuruluğu yapmasın
Aylık lens demek ayda bir kez çıkacak demek değildir. 10 senedir aylık lens kullanırım her ayın 20sinde paketi açar 1 ay boyunca her gece çıkarır solüsyona koyarım. Bir dahaki ayın 20sinde o lensi çöpe atarım. Aylık lens bu demektir.Aylık lens alacağım ayda bir kez çıkacak zamanla alışırım diye umut ediyorum aa demek sana doktor taktı ay inşallah bende senin gibi alışırım
Benim de astigmatim var, lens kullanıyorum. Önceleri sizin gibiydim, solüsyon değiştirince çok rahatladim, unutup uyuduğum bile oldu. Değiştirip bir deneyin derim.astigmatlar için lens olayi cok zor. Bende astigmatim denedim taksam bile rahatsiz etti. Varlığıni hic unutamadim ,batma yaptı, cok cok rahatsizdi. Yoksa bende takmayi cok isterdim. gozluk takmiyorum sevmiyorum çünkü bu da bas agrisi yapiyor.
Ben de 3 yıl miyop astigmat olduğum için lens kullandım.aynı şekilde batma hissi ve ağrı oluyordu kimse inanmıyordu.Neden oluyormuş bu ağrı biliyor musunuzastigmatlar için lens olayi cok zor. Bende astigmatim denedim taksam bile rahatsiz etti. Varlığıni hic unutamadim ,batma yaptı, cok cok rahatsizdi. Yoksa bende takmayi cok isterdim. gozluk takmiyorum sevmiyorum çünkü bu da bas agrisi yapiyor.