tabiki önemli olan senin ne istediğin , fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor, gerçekte ne göreceğimizi neye benzediğini yansıtmıyor tabi ki... her bütçeye uymadığından fixeyes lenslere de gözümüz aşina değil çok fazla kullanıcısına denk gelmedim ben forumda ondandır :) bu arada şu estetik ameliyat olan bayandınız değil mi? çok merak ediyorum daha da iyileştiniz mi? cesaret isteyen kararlar vermişsiniz inşallah güzel bi sonuç çıkmıştır ortaya :)
benim gözlerim de sizinkilere benziyor çok koyu , ben nc melin buralarda gördüğüm tonunu istiyorum ama ben bi keresinde zar zor parayı denkleştirdim ucuza aldım taktığım gibi çıkarıp sattım fotoda bile belli değildi hiçbişey yoktu sanki çok üzülmüştüm... esmeralda var bir de o da çok mu yeşil diye düşünüyorum... ama tabi bir de tamamen doğru kararı verip almam lazım çünkü beğenmedik.e yenisini alacak kadar maddi olanaklara sahip değilim... sizde soloticanın cristal inden varmı yada quartzo? acaba bi ara taktığınızda fotoğraf koyarmısınız ? bir çok foto var ama hep orta kahve gözlerde, bende inanıp alma hatasına bi kere düşiyim :)