- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
memnun olsam geri göndermezdim çooook açııık çig geldi bana geri gönderdim baby blue yani bebek mavisi olarak gelecek dedigim gibi fxeyesten lens sipariş vereceksen 1 en fazla 2 ton koyutmak gerekir diye yazmıştım bilgilendirmiştim hatırlarsan sade desenlilerde var fx eyes kataloguna gir renklere bak çok aça çok seçenek var terar diyorum fx eyesten sipariş vereceksen 1.veyahut 2 toon koyu iste yapıyolar ben bilsem öyle derdim ama tecrübelendim kendi boyamaları çok açık bak 3 hafta daha bekliyorum yakın çekim yapmamın nedeni ner olarak görebilmendi ve azda olsa damarlı seviyorum çünkü damarları sarı grey ve mavi olarak yapılmış gözde g,çmi hiç damarlı durmuyor tabi zevk meselesi onların sade desenleri var iyice kontrol et her türden her desenden lesleri var damarlı sade her tür tatlım herkesin zevki ne hitap ediyorlar bende havuz yada bebek mavisi arasında mualakta kaldım en son bebek mavisinde karar kıldım deniz mavisi bulanık oluyor mavi yeşil gibi havuz ve bebek mavisi tam mavi net mavi by
sen nekadar verdin bu lenslere nekardar canum, cicim, cigerim birde hic arkadaslarin veya cevren gözündeki lensmi diyip sordularmi kizzzzzz mail adresen varmi varsa versene göndersene ordan yazsak :13:
Son düzenleme: