fikriniz olsun diye amazon blue'larım,Eki Görüntüle 492195 Eki Görüntüle 492196
anzerbalı fotoğraflarımı yükledim canım tanita tikaram yeşil.
aşağıdaki flashlı sanırım
Eki Görüntüle 493653
bunlar gün ışığında.
Eki Görüntüle 493654
Eki Görüntüle 493655
bu flashlı
Eki Görüntüle 493656
bu da günışığı
Eki Görüntüle 493657
biraz yanma yaptı ilk gün gözlerimde onun dışında kayma bombeli durma gibi bir problem olmadı. Buarada makyajsız çok kötü oluyor lens takınca makyaj şart:)
merhaba lenslerin çok güzel durmuş, kendi göz rengin nedir? Bir de amazon colors mavi bunlar değil mi? Bende amazonun lagoon green rengini istemiştim ama hiç kullanan biri göremedim forumda.
aynen amazon colors mavi,kendi göz rengim koyu kahve,ona rağmen kendi göz rengimi çok güzel kamufle etti,kullanmak isteyen herkese amazon blue'yu önerebilirim
teşekkür ederim canım beklediğimden iyi durdu çok belli olmadı. Buarada makyaj var gözlerimde ya belli olmuyo mu:) makyajsız kötü duruyor lensler:)
Makyajsız da pek takıldığım söylenemez aslında, makyajsız halimle aramız iyi değilDemek bir de oğlun var maşallah ya ikisini de yerim ben ne güzel ne şanslısın:) öpüyorum canım seni
arkadaşlar bende arkadaşımızın dediği lensin "rainbow fantasy line light green" olanı var(dı, süresi bitti attım). gözlerim ela. resimlerini koyuyorum buraya.. tavsiye ederim çok güzel bir lens. bi de mavisini isteyen olursa açık grisini alsın arkadaşlar mavi gibi duruyor, biraz inciye çalıyor rengi
ama türkiyede merak ettiğim bir marka var "diamond colors" 450 ytl diyolar, pahalı baya ama merak ediyorum nasıl bişi.. resmi olan varsa gönderebilir mi?
makyasjsiz halinlede yakikisr diyecektim orda makjayin cok dogal durmus bence senin kuruntun ben gözlerinden ve kasindan anladim güzel bir cildin olduguna eminim kasin süper göz kenarlarin pürüsüz cildinde pürüsüz bana göre, kiz sen hamilemisin gif varya hamile ondan dedim öyllesinemi koydun/COLOR]
......................
rengi çok güzelmiş çok yakışmışhangi lens lens bu? kendi göz rengin koyu mu?
ya konuyla alakasız mı bilmiyorum ama sormak zorundayım bugun ben lens için doktora gittim normalde gözlük kullanıyorum lens yazmasını istedim bana bi damla damlattılar buda heralde göz bebklerini büyütüyomuş görmeyi bulanıklaştırdı ışıga bakmadım yakını net göremedim şuan bu etkiler hala devam ediyor bide damladan sonra ben gözlügümü geri taktım acaba kızlar bunun etkisi ne zaman geçer bir sorun olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?