Sen renk konusunda kararsızsın ve mel rengı yesıl dır ıce acık mavıdır baska bır renktır önce tam ıstedıgın bır rengı sec sunu dıye bılırım ıce gözünü acar mel okadar cok degıl herkesin gözünde farkli duruyor
tesekkur ederim gözlerim ben küçükken maviymis zaten ama simdi baya ela gibi oldu bende mavi lensin oyuzden doğal duracagını dusunuyorum gözlerim buyuk degil hareli olanların pek doğal durmadıgını dusunuyorum ben oyuzden hidrocor olsun istiyorum ama renk konusunda dedıgınız gibi kararsızım yani mavi oldugu belli olsun gri gibi durmasın ama aynı zamanda cok dogal olsun istiyorum aslında verde marine dusunuyodum ama gözlerimde yesil durabilirmi acaba diye kafam karıstı buarada grafiti gri durmaz mı?:26:[/QUOT
azul diyorum haresiz serisini iste mavi istiyorsan azulharesiz canim haresizler dogal duruyor
Kızlar vetmandan 3 ay falan önce solotica hidrosummer gloss azul almıştım, lenslerim 5 tane olduğundan artık yeşile dönmek istiyorum hep mavi var, hidrosummer azulumu 245 e almıştım 100 civarına satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa özel mesajla ulaşabilir. Lens zaten boncuk mavi sıfır damar.
anzer bali alınma ama avatarın çok kötü
tamam canım çok teşekkürler bilgiler için, öptüm (=beklerım resımlerı anlastık canım öptüm
kızlar bende solitica kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum taktığımda acıyor batma yapıyor çok feci yanıyor bulanık görüyorum.ters düz olayını deniyorum yine aynı.acaba neden böyle oluyor solisyonumumu değiştirsem ne önerirsiniz bana.yoksa atıcam böyle giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?