Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dereceli gözlügü olupta les alan arkadaslar, aceba les kullanimi kolay oluyor mu?
Temizligi, bakimi en önemliside kullanimi?
Dereceli gözlügü olupta les alan arkadaslar, aceba les kullanimi kolay oluyor mu?
Temizligi, bakimi en önemliside kullanimi?
13 gündür lensimi takmadım takmadıgım içinde solusyonunu degişmedim tekrar kullanmaya başlasam gözüme zararı olur mu ?
benim gözlerim koyu kahve. Göz rengi benim gibi olup da şu lensi kullandım çok doğal durdu gerçek gözüm sandılar diyen arkadaş var mı acaba?
merhaba gözlerim koyu kahve.ben renkli lens sevmiyorum daha doğrusu değişik görünmek istemiyorum çevreme,sadece göz bebeğimi büyük gösterecek bir lens var mı?solotica veya başka markada,çok da pahalı olmasın.ilk kez alacağım çünkü.beğenirsem paradan kısmam da bu ilk olacak.
daha önce circle lens diye bişey gördüm,piyasada yok galiba bunlardan netten siparişle alınıyor,ama benim gidip görmem lazım lensi.umarım yardımcı olacak birkaç kişi vardır.
YAA BANA LÜTFEN ÇOK ACİL YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?Ben 14 yasındayım ve solotica lenslere bayıldımm.Gözde sanki hiç lens yokmus gibi duruyolar özellikle hidrocor serisi mükemmel.Benim gözlerim ela ama gözümde 3 renk var sole dusunun gözümün en altında acık yesıl var ama onun ustunde gözumun ortasından baslayan bi açık kahve var dısındada cok az sarı var buyuzden gözlerimin yeşili fazla belli olmuyor ama mavi bi kıyafet giydiğimde cok dikkat cekiyorlar ama ben gözlerim mavi olsun istiyorum böle her gören gercekten mavi zannetsin istiyorum malum lisede lens takmak yasak yakalanmak istemem buarada ben bugday tenli ve siyah saclıyım hidrocor grafiti- ice -azul -verde marineden birini alıcam ama karar veremedim sizce hangisi iyi olur?:26:
valla renk olarak kararsizsin bence grefte harelimi haresizmi gözlerin kücükmü:ss Solotica Yıllık HidroCor Lensumarim bu resimler yardim eder ama sen daha 14 yasindasin be gülüm senin gözlerin inaniyorum zaten güzeldir