Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
charme hareli, cor haresiz, natural colors (NC) ince hareli
canım corlar yani haresizler bana çok güzel gelmiyo. charm al bence,hem gözü de daha iri ve çekici gösteriyor.
kızlar benim mezuniyet balom var solotica kullandım vakti zamanında ama artık baska lens isityorum siparişle ugrasacak zamanım yok, amazon yeşil mi alsam yoksa freshlook brillant blue mi?
evet cnm ya bende rengine bayıldım zatii ..
liv in açtığı soleko konusunda rastladım ..
kiki diye bi arkadaşımız eklemiş fotoyu ..
kullanıyormuş çünki ..
kendisini bulamadım ama malesef ..
kendi fotoları bunlarda cnm ..
renk çok tatlıı ama aynen böle duruyomudur kii ..
kızlar benim mezuniyet balom var solotica kullandım vakti zamanında ama artık baska lens isityorum siparişle ugrasacak zamanım yok, amazon yeşil mi alsam yoksa freshlook brillant blue mi?
Eki Görüntüle 38651
ılk 2 resim gün ışığı diğer ikisi flaşlı
Eki Görüntüle 38652
Eki Görüntüle 38653
Eki Görüntüle 38654
Tanita tikaram mavi lens
kızlar güneşin lensli gözler üzerine bir etkisi var mı? lens gözdeyken çok uzun süre güneşte kalıp da sorun yaşayan biri var mı?
kızlar güneşin lensli gözler üzerine bir etkisi var mı? lens gözdeyken çok uzun süre güneşte kalıp da sorun yaşayan biri var mı?
bugün aşırı sıcaktı ben rahatsız oldum gözlerim acıdı lenslerden sanırım güneşten oldu sabah takmıştım üstelik :44:
kızlar merhaba benim resmimden bahsediyorsunuz evet ben bundan 5-6 sene önce soleko t-blue sanıyordum 2-blue imiş meğersem ingilizcede twoı diye okunuyor ya telefonda tblue diye anlamışım ben öyle sipariş veriyordum opmer diye bir lens merkezinden almıştım nette de sayfaları var ama maalesef bu lens şuan üretilmiyor göya rengini herkes çok cart bulmuş da o yüzden yeni seride farklı üretmişler daha da koyultmuşlar bu lensin rengini yetkilinin açıklaması böyle bu lensi yıllarca kullanmıştım en son yine aynı yerden 2006 senesiydi sanırım soleko 2 blue sipariş verdim ama gelen lensler görünüşte aynı gibi dursa da biraz daha koyu renk ve daha ne biliyim olmamış b ir hali vardı ben de aramıştım ve demin yazdığım açıklamayı duymuştum meraklılarına kötü haber yani.. Hakikaten güzel lensti ama... Aynısı olmasa da bir ton koyusu da olsa fark etmez derseniz hala satılıyor.