Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun gittim lens almaya. goz capima tek uyan ne yazikki bosh lomblar vardi. en ucuz lensler olmalarina ragmen onun bile testerlarini denetmediler (ama telde denetiliyor diye bin sefer demislerdi testerlari icin.) neyse yesil bir lens istemistim light green'i pek methettiler. taktim sonuc felaketti. seren serengilin bonbeli gozleri gibi oldum. green de hic green olmadi. boyle koyu mavimsi yesilimsi sacma sapan bir renk oldu. allahtan optikteki bayanlardan ikisi cok cicilerdi listersem hazel deneyebilecegimi cok guzel bal rengi verdigini dediler ama ellerinde haresiz yoktu mecbur hareli denedim. bal rengi oldu bende yesil xDDD neyseki istedigim renge az bucuk yakin. biraz solusyonla acilmasi lazim. aqua fresh diye bir solusyon vardi orada onu almak durumunda kaldim. lensin rengini acar mi, acmazsa ne onerirsiniz ? bir de lensleri cikartali 15 dakika olmasina ragmen (yaklasik 2 saat kaldilar gozumde) hala kasiniyor gozlerim ve kirmizilar. solusyon yuzunden olabilir mi bu durum ?
cnm aqua fresh bende kullandım . alerji yaptı. sende de öle bişey olmuş olabilir. bide b&l mi aldığın hazel. damarları çok belli mi ???
Valla gozumu acabilsem resim cekecegim. Az once yine denedim, simdi cikardim yanma, batma, kasinti hatta hapsirmaya bile basladim :s Yarin hemen solusyonu degistireyim, gozlerim duzelsin atayim resim. Evet hazel ama bal rengi ya da ela ile alakasi yok. Yesilmisik sazmisik gibi oldu. Damarlar bellidir sanirim cunku bildigimier z b&l maalesef :s Sen ne kullaniyorsun simdi solusyon olarak ?
hmm anladım cnm. ben damarlarından dolayı b&l kullanmıyorum.
ALL IN ONE LIGHT kullandığım solüsyon ve çok memnunum. tavsiye ederim cnm bide yanma lens markasından da olabilir cnm.
@lotusgul ben denedim. bizzat optikte kakalamaya calistilar desem yeridir. o damarlar o kadar feci bagiriyor ki, renk o kadar cig duruyor ki hic tavsiye etmem arkadasim.