- 14 Mart 2010
- 785
- 6
canm saol yardımların ıcın eve baya ıcıne kadar ovusturdum yakıyorsa mıkropbu olduruoyrdur dedım suan ıyıyım kac gundur uyguluyorm bugun acımadı gozm sadece bazı saatlerde gozumde korneada bulanık bısey gelıyomus gıbı oluyor gecıyo ama agrı sızı sulanma batma kasıntı fln yok anlamadım daha bıdaha doktora gıtsemmı anlamıyorm artıkk cok bunaldım..
tatlım benim gözlerin zaten hassas kaşıntıdan acıdan ölsen bile elini hiç değdirmemen lazım canım göz kendi kendini çok çok iyi tedavi edebilen mükemmel bir organ sen gözlerini mümkün olduğunca ovuşturmamaya ve dokunmamaya çalış..bence gözlerine 1-2ay kdr lens takma el temasından uzak dur arada bir de dalinle temizliğini yap ilaç verdiyse doktor onları da kullan.. benim de başıma aynı şey gelmişti 1hafta dalinle anlattığım gibi temizledim gözlerimi ve mümkün olduğunca dokunmadım önemli olan ztn gözü ovuşturmamak dışardan müdahele etmemek tatlım çok geçmiş olsun çok kafaya takma gözün o kadar akıllı bir organ ki kendini nasıl tedavi edeceğini bilir :))
bu lens ne markaymış peki ?
sevgili KIVILCIMIMUZUN bu gözlerde renkli lens yok bence şeffaf lenstir o..