göz çirdirme olayını bende merak ediyorum
Tatlım şu bayram bi geçsin bi araştırma yapıcam bu konuda.ozaman ayrıntılı paylaşırım size.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göz çirdirme olayını bende merak ediyorum
arkadaşlar ben de 1 aydır şeffaf lens kullanıyorum fakat kitap okurken, yakına bakarken bulanıklaşıyo göremiyorum bu sorunu yaşayanlar var mı?
frshlook aylık ya artık bende senelikalcam aylık olunca para dayanmıo ya
senelik kullanan arkadasl varmı
gercekten seneye kadar kullanabılıyormuyuz veya en fazla nekadr kullandıgınız
ama freshlooktan cok memnunum rengındende bunalrın nedne senlıgı yokyaa
canım senelik dediğin tek bir lensin 12 ay boyunca kullanılması mı ? çünkü ben senelik kullanıyorum ama şöyle. her biri 2 aylık olmak üzere 6 çift var içinde çok temiz kullanırsan 3 ay da kullanabiliyorsun senelik dediğin böyle var bende doktorum getiriyo numaralı şeffaf
frshlook aylık ya artık bende senelikalcam aylık olunca para dayanmıo ya
senelik kullanan arkadasl varmı
gercekten seneye kadar kullanabılıyormuyuz veya en fazla nekadr kullandıgınız
ama freshlooktan cok memnunum rengındende bunalrın nedne senlıgı yokyaa
selam kizlar bende 7 yildir kontaktlens kullaniyorum ama son birkaç yildir lenslerimin ucu yukariya dogru kivriliyor (hep gözümün alttarafinda), anlatabildimmi bilmiyorum ama öyle gün boyunca degil arada bi yukariya kivriliyo ucu, rahatsizlik veriyo biraz ama bazen farketmiyorum bile ozamanda baskalarinin tuhaf demelerine uyuz oluyorum.. optisyenede sordum oda anlayamadi birtek bendemi var bu problem??
lensi birakamam gözlük kullanmasini sevmiyorumkii, baska markalarda denedim hepsinde ayni hem kullandiklarim ucuzda degil yani kaliteli..
problem korneadami bilemiyorumki ya anlamadim valla