Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa arkadaşlar bende renkte karar veremiyorum.Sanırım solotica lensler koyu kahverenginde daha güzel duruyor.Solotica'nın kendi resimlerine baktığımda hep beğendiğim renkler koyu kahvede güzel duruyor.Bende mavi lens istiyorum.Gözlerim orta kahve önerebileceğiniz renk varsa söyleyin.Bende en kısa zamanda sipariş vermek istiyorum.tşk.
daha önce topazioların fotoğraflarını koymuşmuydun.
Koymadıysan ve şuandada kullanıyorsan benim için koyarmısın
koyu kahve gözde azul gördüm bayıldım yabancı bir sitede ama riskli tabi.ten rengi ve saç rengide önemli topazio daha risksiz ve ben çirkin olanını görmedim her saç rengine ve ten rengine giden bir renk.pupil boşluğuda küçük olduğu için alttan rengin görünmez ama topazio dada yeşile bakma durumu var ortası sarımtrak olduğu için bazen yeşilimsi duruyor net bir mavi değil.mesela ben onun için almadım.bence ice da düşünebilirsin
koyu kahve gözde azul gördüm bayıldım yabancı bir sitede ama riskli tabi.ten rengi ve saç rengide önemli topazio daha risksiz ve ben çirkin olanını görmedim her saç rengine ve ten rengine giden bir renk.pupil boşluğuda küçük olduğu için alttan rengin görünmez ama topazio dada yeşile bakma durumu var ortası sarımtrak olduğu için bazen yeşilimsi duruyor net bir mavi değil.mesela ben onun için almadım.bence ice da düşünebilirsin
kizlar kapali kavede mas mavi duryoooooo....benim ftoma baktinizmi ayni öle durioooo