- 13 Mart 2008
- 392
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sedef cifti 110 toplammı kargo dahilmi
kafam cok karıstı valla :)
wr de çifti 110 liraya geliyor 70 dolar yanii
Arkadaslar bakın bu siteyi buldum ,sadece 75 dolar ve kargo ucreti yok,sipariş verdim,benimki sag gelirse siz de sipariş edin,EN UYGUN FİYAT!!
brazilcontactlenses @ gmail.com Marcelo Vicente adamın adı. a.s
kızlar bende numaralı lens almayı düşünüyorum 0.75 sabit kullanmak için ne dersiniz. devamlı kullanırsam aksi tesir yapar mı yada benim gibi olupda sabit lens kullanan varmı kızlar:a015:
arkadaşlar arkadaşımda görmüştüm bir lens... kabında beyaz duruyor ama takınca çok çok açık bir mavi oluyor. çok da dpğal duruyordu. sordum o da hatırlamıyor markasını.
böye bir lens kullanan ya da takan var mı içinizde???
rainbow elite line gri. beyaz durur kapta, takınca çok açık bir mavi,olur.,kullandım.
canım küçük numaraları ilerlettiğini söylüyorlar. aslında sadece ara sıra takacağın dinlendirici bir gözlüğün yeterli olabileceğini düşünüyorum...CADIARZU
:1hug:çok teşekkür ederim önerin için sağol canım. doktor aslında bana gözlük verdi uzağı çok net göremediğim için ama ben onu takınca kendimi çok ciddi hissediyorum hiç bi işe konsantre olamıyorum sevmiyorum gözlük kullanmayı.ilerlettiğini duydum almam artık.gözlüğü devamlı değilde rahatlaması açısından taksam bi yararı olurmu arkadaşım bi fikrin var mı?bi de günde kaç saat takmam gerekir.