Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar,
Bu hafta sonu lens alıcam. Tuba büyüküstünün göz rengi çok hoşuma gidio. Araştırdım En yakın renk rainbow un giallosumuş. Kadıköyde 95 TL ye buldum. Kampanya varmış. Normalde 150 civarı satılıyor.
rainbow giallo kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. ve fotoğraf rica ediyorum. Forumu araştırdım giallonun bi tane fotosu vardı (
Yardım lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenn
Sağlık bakanlığı yasaklamış denettirmiyolar ööle dedi kız telefonda..:çok üzgünüm:
yarın gidicem görüştüğüm optiğe. umarım denettirirler. :uhm:Tuba büyüküstünün göz rengi çok hoşuma gidio. Umarım istediğim gibi çıkar.. en yakın giallo ya da solotica hidrocharme Mel dediler. Ama soloticalar çok pahalı ve TR de yok. Sağlık bakanlığının onayından geçmemiş bi lensi alıp kullanamam. Göz bu sonuçta.
kızlar benim gözlerim çok hassas lens varken bir parça bile rimelkaçsa gözümde aşırı bir kuruluk ve batma oluyor iyi hipoallerjik kontak lense uygun Maskara bilen varmıdelikafadulden