yorkshire
canım istemiştin. web camerayla anca bu şekilde çekebiliyorum. dün çektim. işte bak bunda yeşile dönmüş sanki. renk devamlı değişiyor
tek kelimeyle muhteşem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorkshire
canım istemiştin. web camerayla anca bu şekilde çekebiliyorum. dün çektim. işte bak bunda yeşile dönmüş sanki. renk devamlı değişiyor
[img=http://img190.imageshack.us/img190/493/img0015hrv.jpg]
bu kendi göz rengim
otica belluci sitesinden aldım .solotica naturel colors'ın mel rengi.bunumaralı.yavaşla 92 usd, hızlı kargoyla 116 usd ye mal oldu.lens yıllık.
ama gg da da lensleri satıyorlar.hangisi karlıysa ordan al.
teşekkürlerkaydirigubbakcemile5
yorkshire teşekkürler
okypete ben senin lens rengine bayıldım.çok güzelmiş ,ben de mi sipariş etsem?
güle güle kullan
okypete teşekkür ederim canım muhteşem ötesi çok beğendim inanılmaz doğal kendi gözün gibi olmuş...
melekgüzhan en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz canım güle güle kullan...
canım nerden aldın solotıvaı nasıl sıparıs werıyorsun be fıyatı ne kadar bılgı werırsen cok sewınırım
tuğba,bende resmen, bazen mavi bazen yeşil duruyor. geçen gün arkadaşım turkuaz ,dedi. çok doğal olduğunu da ekledi. yani evet bende yeşilede kayıyor. ama tabii,gözlerim bal rengi.slm arkadaşlar ben solotica almayı düşünüyordum topazio ama kafam karıştı şimdi akypete koyduğun foto netmi? yani tam olarak renk aynımı diğer yazılardada okuduğum için gözlerin bal rengiydi senin diye hatırlıyorum....yani benim gözler koyu kahve dahada koyu duracaktır ben açıkcası bu rengi gördükten sora düşünmüştüm solotica yı
yani şimdi çok kararsız kaldım....freshkon a benzettim =(
selam arkadaşlar az önce freshlook yeşl aldım hareli ama gözümün rengiyle hiç bir farkı olmadı ve gerçekten tam balık gözü gibi oldu doğal durmadı foto koyayım dedim kahverengi çıkıyor fotoğrafta bile yani gözümün rengiyle aynı çok pişman oldum
üstelik kayıp duruyor bilseydim almazdım