Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de freshlook yesil var ama aldigimdan beri bir bulaniklik var taktigimda rahatsiz ediyor kullanamiyorum.
canım bende şuan 2 tane solisyon var biri optifree diğeri de sauflon
optifree inanılmaz koyulaştırıyor benim b&l gryleri ben onlarla koyulaştırdım
sauflonda rengi açıyor onlarıda rainbow giallo ve freshlook gry lenslerim için kullanıyordum..
solocare yi bilmiyorum canım ya ama dediğim gibi koyulaştırmak istiyorsan optifreeyi tavsiye ederim
sauflon b&l solisyonumuydu ya
eğer öyleyse onu kullanım ben ve acayip açıyo lensin rengini..
hadi yacanım son kullanma tarihi geçmiş olmasın bi götür aldığın yere baksınlar canım bi arkadaşıma öle oldu verdi aldığında hiç bi sorun kalmamıştı
canım bu basettiğin açma koyulaştırma dediğin ne çok merak ettim????
amazonların 5 numaraya kadar numarası var. 5 ve 5 miyoptan küçükse numaranız ,alabilirsiniz. ben 6 olduğu için alamadım.
canım ben lenslerimi, lensçiden alıyorum. optikçiden yani. bir yerim var. hep oradan alırım. o yüzden bilemiyorum ....çok saol ama bn bulamadım int üzerinden ...eğer bildiğin bi yer varsa özelden atabilirmisin .....
kıvılcım cidden yellowla hazel tam bi harika yaa nerden alabilirizki şimdi iyce istiyorum inan soloticalardan daha doğal duruo :1shok:
merhabalar ben 17 yaşımdayım ve yaklaşık 8 yıldır gözlük kullanıyorum.. iki gözümde de 3-3,5 civarı miyop var. 2 yıldır ilerlemiyor çok şükür ama gerçekten bıktım gözlük kullanmaktan lens almak istiyorum bende :) ama birde sol gözümde 0,50 astigmat var. çok cahilce bi soru olucak ama hem miyop hem astigmat lens oluyormu acaba :) bide iyi bi lensin (bu numaralarda) fiyatı ne kadar olur? çok yüzeysel bi soru oldu ama kullanan arkadaşlar ortalama bi fiyat söylerlerse çok memnun olurum :)
canım ben lenslerimi, lensçiden alıyorum. optikçiden yani. bir yerim var. hep oradan alırım. o yüzden bilemiyorum ....
cnm bn sana şöyle söyliyim bnm gözlerimde aynı senin gibiydi.0.50 astigmat çok büyük olmadığı için bn onu salladım şimdi sadece miyopa göre alıyorum.ayrietten ght and day kullanıyorum.1 ay boyunca gözünde kalıooo ve çok rahat.bu arada 70 tl ye aldım ve 3 aylık..umarım işine yarar.
solüsyonlar canım kimisi renklerde değişiklik yapıyor opti free çok koyulaştırıyormuş meselaCADIARZU
green oceanı soran arkadaş resim var fakat koymayı bilmiyorum aslada becerebileceğimi sanmıyoruum tk kelimeyle çok güzel bir renk gözlerim koyu kahve acayip açıyor masmavi birde yeşilimsi ikisinin ortası bir renk sadece biraz damarlı çok seviyorum gözün kapalı alabilirsin
rengi açan bi solüsyon var mı?