Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amazonlarım az önce geldi =(
şuan tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum
bukadar iddialı beklemiyordum
çok açık bir gry
beyaza dönük neredeyse
mavilik filan yok hiç
makyajla çok az renkleniyor
ben takmam bunları dışarda ya =(
of moralim bozuldu
olsun canım böyle yanıla yanıla bulucaz doğru lensi..
allahtan pahalı değil..
ama hiç beğenmedim yaaa=(
canım benim çok üzüldüm yaa bende beyazımsı olduğunu biliyodum sen yazdınmı buraya gri istiyorum diye ben söylerdim sana denemiştim biyerde.amazonun lagoon green var hatta green renginden daha koyu onuda orda gördümama sana üzüldüm beğenmediğine en doğal rengi yeşil ama aklında olsun bitanem
solotica topaziolarım geldi. ben böyle güzel ve doğal bir renk görmedim. çokta rahat lenslermiş. bayıldım .
buarada web camerayla çektiğim için resim pek iyi çıkmamış. 2 yandan basılmış göz. ama rengi göstermek için koydum.
okim :lepi: süpermiş bayıldım zemuszemus
gözün aydın :dance:
boncuk boncuk okim :asigim:
solotica topaziolarım geldi. ben böyle güzel ve doğal bir renk görmedim. çokta rahat lenslermiş. bayıldım .
buarada web camerayla çektiğim için resim pek iyi çıkmamış. 2 yandan basılmış göz. ama rengi göstermek için koydum.
ahanda bu topiğe siftahım bu gacı sebebiylen olacakmış.
rimeli sürmüş, gözün içine kalemi çekmiş öyle fotoğraf çekmiş delikafadulden
ama renk çok doğal çok beğendim.alkisalkisalkis
gerçi sana yakışmamış bende daha güzel dururdu :dilcikar:
harika olmuşşşşşşşşşş güle güle kullan bitanem bayıldım vallaŞeniz
canım aslında hata bende
ben b&l gry kullanyıorum ve her markanın grysini onun gibi mavi yeşil karışımı birşey sanıyorum
onun sadece adı gry ama gryle alakası yok
gry den kastı o tür birşeydi
ama aldığım renk tam bir gry
beyaz ağırlıklı bir gry..
en sevmediğim renk yani..
olan oldu artık canım neyse
keşke yeşil yada mavi alsaydım ama şimdide mavimi alsam diyorum fakat bu sefer tester denemeden almam sanırım
Jan Darkım,müthiş olmuşsun,zerre lens olduğu belli değil,ya çoook özendim ama korneam patlak,korkuyorummafoldumben
Yalnız bir göz bu kaaa mı gözel bakar nan
canım hayırlı olsun lenslerin.çok yakışmış.anam sen napıyon isveçlerde ya.bu arada ben ikinci bebişimi doğurdum.ay sohbet seyine döndü neyse.