Kızlar aranızda hiçmi rainbow elite line açık yeşil kullanan yok okadar aradım bulamadım walla hep fantasy line..... aa çildiriciiiimm
ben elite line kullanıyorum giallo çok da memnunum haberin olsun =))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar aranızda hiçmi rainbow elite line açık yeşil kullanan yok okadar aradım bulamadım walla hep fantasy line..... aa çildiriciiiimm
babycim amaozunu internetten mi sapiriş ettin gidip mi aldın
eğer nettense hangi sizete var bana yazabilirmisin özelden
adore alamadım artık o siteye sinirim geçince alırım çok sinirliyim onlarada yazdım zaten sizin gibi sorunlu site görmedim diye
amazon gry alıcam onun yerine
canım birde damarları okadar da rahatsız edici değil dimi..
slm kızlar bıkmadan usanmadan tüm sayfaları okudum ve silinmeyen resimlere bakabildim..Benim gözüm miyop....Gözlük kullanıyordum 2 hafta öncesine kadar..Doktora gittim lens almak istediğimi söyledim..Air optix aqua şeffaf lens aldım 3 aylık ..çok rahat olmasına karşın çok bulanık gösteriyor...Şimdi de renkli kullanmak istiyorum...bc :8,60 dia : 14,20...freshlook ve B&L arasında kaldım ilk deneme açısından...Sizce gözüme hangisi uyar..Renk olarak ne alsam..Esmer tenliyim..Koyu kahve göz rengim...Ama öncelik batmayan bulanık göstermeyen olması...
8.6 14:20 amazon colors daha uygun sanırım bence yeşili güzel olur cnm...yardımcı olun lütfen...
tamam canım kaldırdım.
canım benim yaaaa çok teşekür ederim çok tatlısınnnnn yerim seni yerimmm:teselli:
canım sophistic pahalıysa amazon colors alabilirsin o sophistiğin aylığı ben br kaç sayfa öncesinde yeşil rengini ekledim bi bak istersen
ben de yaklaşık 5 aydır b&l kullanıorum.bnmki yıllık ama artık batma yapıo ve bulanık gösterio.sizce ne yapmalıyım ama renkten çok memnunum grisini kullanıorum.fotomu koyucam.
cevapladığın için çok saol cnm .ama bnm gözlerim numaralı numarasız olsa hemen alcam çünkü amazonun renkleri acaip hoşuma gidiooo...: bnm araştırdığım kadarıyla numaralı yok .sizin bilginiz varmı kızlarr......