kızlar arkadaşın daha önceki msjı dubaiden nasıl getirtiliyo anlamadım solotica sadece brezilyada satılıyoburdada çok memnun olduğunu yazmış...
çelişkiye bakın.
vay canına.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar arkadaşın daha önceki msjı dubaiden nasıl getirtiliyo anlamadım solotica sadece brezilyada satılıyoburdada çok memnun olduğunu yazmış...
merhaba kızlar
mavi lens almak ıstıyorum. ama opak ve harelı olanlardan hoslanıyorum. önerebılecegınız bır mavı renk tonu varmıdır? goz rengım oldukca acık bır kahve hatta elaya kacıyor bıraz. tesekkurler
inanmıyorum onceden bunları mı yazmıs yuh diyorum
bebişim ben dicek bişi bulamıyorum var işte böle tipler:)
a.s.okypete canim soloticalarin hayirli olsun, eminim cok yakisacaklar sanaa.s gelir gelmez resimlerini bekliyoruz canimŞeniz
doğru söleyenı dokz köyden kovarlar misali..:))..arkadaşlar benım kımseyle sorunum yok anlamadınz galıba.sadce gördüğmü ve 6 yıllık her türlü lens markasını denemış biri olarak tecrübelerıme dyanarak sizi bilgilendırdım çnkü bı şekılde kullanmadığnz sadce resımlerde gördüğünz bır lens parçası için çırpınıp duruyorsunuz..onu bunu bılmıorumda tekrar edıorum bu kadar yurtışı baglantılı uğraşmak yerıne tr dede son derece doğal dura lensler var..solotıcalar 2 metre uzaktan bıle piksellerı bellı oluyor tahmn ettığnz ve gözünzde buyuttğnz gbı dıl yanı...söleıdklerım bu kdr zorunuzua gttını bılseydım sölemezdım..yınede tercıh sizin ıyıakşamlar
herkes senin ne oldugunu anlasın diye senin o bana yazdıklarını siteye koymak vardı ya sukret sen koymadım ...ayrıca sen ilk once sophistic in yazılısını ogren oyle gel =)