Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin tatlım umarım en kısaa zamanda gelir hemen resim istiyoruz cnm:) pardon natural colorsmuş:)
benim kafam karıştı brezilyadan gelecek olan lensler soloticalar mı?a.s.Herkese merhabalar oncelikle. Yorkshire canim galiba kasdettigin benim:1rolleyes:butun yazilari takip halindeyim ama lenslerim daha gelmedi maalesef:çok üzgünüm:devamli takip ediyorum ama hala Brezilya'da gozukuyor.lenslerim gelsin resimlerini hemen ekleyecegim.opuyorum canim:1hug: sevgiler herkese... bu arada lenslerim de solotica hidrocharme ocre degilde natural colors ocreydi canim:)
günizciğim teşekkürler
rainbow giallom açık ve soluk duruyor.hele makyaj yapmazsam çok soluk duruyor.benim tenim de buğdaydır pek bana gitmedi sanki.
bu saatte tatlı rüyalar diyeyim :))
nefetertti cnm benimde oyle olmustu takıp numarasına gore brezilyada gozukuyordu hemde elime ulasana kadar....ptt nin kendi sitesine giridigimde durumu fark etttim istersen ptt nin kendi sitesine girıp oyle sorgula
senin kac hafta oldu cnm ?
bugunde amazon colors miel rengini aldım. yanı bal rengini aldım. ve bundanda çok memnun kaldım. kesinlikle tavsıye edıyorum. lens takayım ama çok belli olmasın dıyorsanız kesinlikle tavsıye edıorum. yeşilimsi olmayan bır bal rengi ve çok ıyı. hemde kadıkoyden ıkı çift amazon colorsı yanında solusyon hedıyeli olarak 60 ytl ye aldım. sanırım fıyat olarakta çok uygun.
canım ne olursun resmini koy çok ama çok merak ediyorum bu rengiii:1hug:
okypete hayırlı olsun lenslerin güle güle kullan şimdiden cnm resimleri bekliyoruz sabırsızlıkla...
melek mavi istiyosan solotica topazio güzel bence hemde doğal cnm...
ortaya karışık biri koyu mavi birisi ballı yeşil gibi bişi cnm o resimlerin....