- 26 Haziran 2008
- 873
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben doğal renk istiyorum.daha önce solotica mel için yorum yapmıştınız teşekkürler.
şu an rainbow un giallosunu kullanıyorum.onun dokusunu sevdim ama azıcık daha koyu sıcak bir renk istiyorum.solotica verde natural colors nasıl olur diye düşündüm.
kullanan var mı
iyi geceler
Hidrocor,en opak olanıdır.Hidrocor'un çevresinde gözün irisini çevreleyen çember yoktur.
İşte Solotica Hidrocor renklerinin kahverengi gözde duruşu:
Hidrocharm,orta derecede opaktır.İrisin çevresinde onu çevreleyen kalın,siyah renkte bir çember vardır.Gözlerine ,bebeklerinki gibi kocaman renkli bir bakış kazandırmak isteyenler için.
İşte Solotica Hidrocharm renklerinin kahverengi gözde duruşu
Natural Colors,en az opaklığa sahiptir.İrisin çevresini ince,belli belirsiz,açık gri renkte bir çember çevrelemektedir.Hem gözlerim büyük görünsün hem de çok belli olmasın diyenler için idealdir.
İşte Solotica Natural Colors renklerinin kahverengi gözde duruşu:
arkadaşlar ben doğal renk istiyorum.daha önce solotica mel için yorum yapmıştınız teşekkürler.
şu an rainbow un giallosunu kullanıyorum.onun dokusunu sevdim ama azıcık daha koyu sıcak bir renk istiyorum.solotica verde natural colors nasıl olur diye düşündüm.
kullanan var mı
iyi geceler
kızlar gene soylemeden edemıcem cok onemli birseyi atlıyorsunuz gibime geliyor solotica ların capı 8.7 diası da 14.20 di yanılmıyorsam ...aldıgınızda biraz gozunuze buyuk gelebilr benim oyle olmustu ama yorkshine nınde gozune tam oturdu ...bence goz capını olcturmekte fayda var ...Şeniz
kızlar gene soylemeden edemıcem cok onemli birseyi atlıyorsunuz gibime geliyor solotica ların capı 8.7 diası da 14.20 di yanılmıyorsam ...aldıgınızda biraz gozunuze buyuk gelebilr benim oyle olmustu ama yorkshine nınde gozune tam oturdu ...bence goz capını olcturmekte fayda var ...Şeniz[/QUOT
doktor ölçer onu herhalde
bir muayene olalım
offf süper olur cnm düşünemiyorum...
hepinize teşekkürler şekerler
emek veriyorsunuz,resim yüklüyorsunuz,kafa patlatıp yorum yapıyorsunuz :teşekkürler
ben şeffaf lensleri daha çok seviyorum.opak olanlar ben lensim diye bağırıyor.
o yüzden naturel colors istiyorum.
sanırım verdeyi alacağım.
resmi olan var mı ya da bu rengi kullanan.umarım çok şey istemedim.
her şey gönlünüzce olsun
amazon greyleri çok merak ediyordum ben alınca bir resim koyabilirmisin canım:)
yelizgökçe sendende lenslerin gelince resim istiyoruz cnm bizi resimsiz bırakmayın:)bi arkadaş vardı ismini unuttum gözleri ela soleko giallo kullanıyodu solotica hidrocharme ocre ısmarlamıştı gelmişmidir acaba lensleri çok merak ediyorum....