- 26 Haziran 2008
- 873
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol bitanem yorumların için =)=) topazio yu çok beğendim cnm........ mavi tonlarında bişi istiyorum aslında..... ama işte nereden alıcam ben onu ???? netten solotika die girdiğimde hiç bişi çıkmıyor..... =(=( bide GalPal dı sanırım 72-79 dolar arası demişti .... yıllık zaten fiyatı uygun ama ..... kesin bi bilgim yok cnm.....
saol bitanem yorumların için =)=) topazio yu çok beğendim cnm........ mavi tonlarında bişi istiyorum aslında..... ama işte nereden alıcam ben onu ???? netten solotika die girdiğimde hiç bişi çıkmıyor..... =(=( bide GalPal dı sanırım 72-79 dolar arası demişti .... yıllık zaten fiyatı uygun ama ..... kesin bi bilgim yok cnm.....
slm kızlarrr =)=) ben bişi merak ediyorum........ sizce solotica larmı daha iyi shophistiklermi........ yorumlarınızı bekliyorum...... lütfen bana bi akıl verin........ şimdiden teşekkürler.......
yeni lens aldın tatlım alışamadınmı hangi renk almayı düşünüyosun..
evet hayatım solekolar için dedim sevmedinmi alışamadınmı diye tuhaf yazmışım biraz:)