- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
ne nasıl oluyo tatlım...
bu renk acma cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne nasıl oluyo tatlım...
bu renk acma cnm
canım benim gözümdede "gizli" halkalar var...telkin dinleyince gözlerim daha berrak ve parlak hale geliyo..turuncu ton daha belirgin oluyo koyuluk da biraz açılıyo..
birde sözettiğim gizli halkaları aynaya bakınca dahabelirgin görüyorum :)
sarımsı yeşilimsi halkalar var kenarlara doğru...normalinde ilk bakışta gözükmeyecek kadar belirsizlerdi :)
canım ben telkinli mp3 dinliyorum kulağıma takıp...
gün içinde dinleyebildiğim kadar uzun dinliyorum saatlerce döndürüp döndürüp..
1 hafta sonra falan aynada gözümde fark görüyorum...başka birşey yapmıyorum ama sabırla dinlemek gerekiyor...
ama tabi uzun süre ara verince veya kafanda olumsuz düşünceler çoğaldıkça geri koyuluyo...
ama tekrar dinliyosun tekrar açılıyo..
evet cnm halkalar belirginleşiyo ve parça parça açık yerler oluyo şimdi geçti hepsi...ben annemin gözlerini düşünerek yapıyodum çok güzel bi yeşil gözleri elinden enerjide almaya çalıştım ama yeşil olmadı:roflol:
bu renk acma cnm
canımcım inanırmısın eskiden benim gözlerim çocukken hatta lise çağına kadar kömür karası gibi birşeydi..sonradan ne oldu da açıldı bilmiyorum..gözbebeğim bile seçilmezdi..
ama şimdi senin dediğin gibi içinde halkalar bile görüyorum..gözbebeği de seçiliyo..telkinden öncede vardı halkalar... ama telkin tavan yaptırıyo...acaba yaşın ilerlemesiyle de mi orantılı ki bu göz renginin açılması ?
olabilir tatlım bi arkadaşım daha söledi çok koyuymuş gözleri saçları çocukken şimdi saçı biraz açılmış gözleride bal rengine dönük kahve :1shok: ama o hiçbişi yapmamış...
yok cnm zannetmem bişi olucağını...bence saçların güzel böle canım kimsede yok hem doğal mavisiyah saç herkes boyayla uğraşıyo o rengi elde etmek için şanslısın bence:)benimde saçlarım küçükken daha açık renkti büyüdükçe koyulaşmaya başladı tatlım
gunes cnm ben siyah mavi sacı beyaz tenlilere cok yakıstıyorum ...angelina nın bu haline bayılmıstım (peruk ama olsun )
arkadaşlar ben 2 sene önce lazerle gözlerimi çizdirdim ve lens kullanmayı bıraktım ama şimdi de renkli lens almak istiyorum görüntümü biraz değiştirmek stiorum da ama korkuorum acaba bi zararı olur mu gözüme bilgisi olan var mı.?
arkadaşlar ben 2 sene önce lazerle gözlerimi çizdirdim ve lens kullanmayı bıraktım ama şimdi de renkli lens almak istiyorum görüntümü biraz değiştirmek stiorum da ama korkuorum acaba bi zararı olur mu gözüme bilgisi olan var mı.?