- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
sagol canim benimŞeniz gozum resimde gordugunden biraz daha acik, resim koyu cikti seni yaniltmamasi icin hatirlatmak istedim... umarim isine yaramistir. ama rainbow giallo gibi kesinlikle cig bir renk degil buna emin ol...
canim heralde sormak lazim, galiba bana da buyuk gelecek caplari
ooooof sordum =( capları standart mıs ...kısıye ozel yapıyor musunuz dedim ...evet ama caplarının egiriligi standart fln dedi
simdi ben de mail attim, kisiye ozel yapiyor musunuz diyedemek ki , buyuk gelecek
simdi ben de mail attim, kisiye ozel yapiyor musunuz diyedemek ki , buyuk gelecek
yorkshirecim insallah dedigin gibi olur canim, biraz olsun icime su serpttin tatlim:1hug:
bu arada patricia deli etti beni, ne soylesem anlamiyorklava: ben ona kisiye ozel lens yapiyor musunuz diye soruyorum o da bana istedigim lens rengini soruyor:roflol:
dogru soyluyorsunuz kizlar ing. cok kotu. ben de tabi biraz genel sordum neyse ki anladi sonunda:)
yorkshirecim insallah dedigin gibi olur canim, biraz olsun icime su serpttin tatlim:1hug:
bu arada patricia deli etti beni, ne soylesem anlamiyorklava: ben ona kisiye ozel lens yapiyor musunuz diye soruyorum o da bana istedigim lens rengini soruyor:roflol:
cnm yalnız ikimizde art arda aynı seyi sorduk =) neyse seker sana ne dedi patricia
slm talislarim... bir patricia´dan bahs ediyorsununz..? bu patricia kim? msn´de birebir konusuyosun galiba..?:uhm: anlamadim pek ama..
yardimci olursaniz cok sevinirim hihoyyyt
tatlısım bir lens sitesindekı gorevlinin ısmı ona mail atıp ya da msnde birebir konusup siparisimizi verdigimiz kısı ...cok karısık yazdım ama umarım anlamıssındır seker ...
cok sagol tatlisim.. su siteyi banada yollayabilirmisin??? yerimseniben