- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hihoyyytkizlar naturel colors ocre siparisini verdim biraz once, geldigi zaman hemen resim cekip ekleyecegim:teytey:
gnz'cim, yorkshire'cim yardimlarinizdan dolayi cok tesekkur ettim ikinizide:1hug:
tatlısım ya 2 mizde de o kadar farklı durmus kı oncekı koydugum fot.lara soyle bir baktım da cevremdekılerin begenmedigi kadar varmıs...bu mellerin sarısınlarda harika durduguna artık kanaat getirdim =)
bende ne kadar cig durmus ya ...
bu arada canlarım solekolarım carsamba gunu elimde olucakmıs =) cok heyecanlandım =)
gnz canım bence mükemmel duruyo kendi gözün gibi biliyosun ben sende görüp bayılmıştım:)
birsey deil cnm umarım içine siner =)
kendi goz rengim yesile bakan ela, umarim kendi gozumle uyum saglar:)
kendi goz rengim yesile bakan ela, umarim kendi gozumle uyum saglar:)
Numaralı şeffaf lens takıldığında gözde belli olur mu ?
gunes tatlısım dun sitede sorun vardı galiba ozel msjda sana en son yazdıklarım sana geldi mı bilmıyorum sayfayı yenile dedigimde siteden cıktım giremedim bir defa daha son bir kac gundur hep boyle oluyor anlamıyorum ....neyse seker senin lenslerini bir arkadasa gosterdim bayıldı bayıldıııııııı =) galiba ben cokta fazla bekleyemeyecegim cnm bu hafta içi taksit yapan yerlere bakıp kesin bal renginden alacagım =)...
kızlar aranızda rainbow dark blue kullanan ya da deneyen oldu mu ?_?
saol güneşcim beğenmene sevindim:)bu arada hoşgeldin tatlım:)