canlarım dusundumde benim bir lens sirketim olsa musterilerimin sikayetlerini memnuniyetsizliklerini goz onune alarak lens uretirim ...lens ureticileri hiçbi bizim yazıklarımızı gormuyorlar mı....bir lens markasını pazara sunmadan once soyle bir ortam arastırması yapılsada ona gore uretim yenilik yapılsa ne kadar guzel olur ...var olan sirketlerde kendilerini yenilemek için ugrasıyorlar mı cok merak ediyorum ....
ben solekoyu yurtdısından almak istedim soyle bir arastırdım solekonun kendi sitesinde satısı bile yok sonra baktım netten uretim yeri italy olmasına ragmen bir tane online alısveris sitesini rastlatamadım ...daha cok almanya soleko satısı var ama sitedeler cok az bilgi var ...bizim turkler ise lenslerin ozelliklerini en ince ayrıntısına kadar yazıyorlar ...
bi de dikkatımı ceken baska birsey daha var herkesin diası basesi farklı ve buna ragmen bazı lensler standart caplara sahip ...yanılmıyorsam sophistic ,solotica nın base capı 8.7 dı ya cok mu zor 8.6 capında lens uretmek ...