gunes cnm angelina nın bu fot.fındakı gozlerini senin hazellerin rengine cok benzettim ...
canım burda gözleri çok uzaktan çıkmış :) valla ilk bakışta mavi göz gibi gördüm..biraz da yorgunluk var üzerimde o yüzden algılamam pek sağlam değil :)
daha ziyade önceki gösterilen resimde benzetmiştim...
bu da aynı lensse belki uzaktan benim hazel de böyle gözüküyordur bilmiyorum :)
ama şu da var...ben kendi resmimi küçültüp uzaklaştırarak baktığımda elite lineun deliğinin geniş olması nedeniyle gözler aslında komple açık yeşilmiş gibi gözükecekken ortanın kahvesi gözüktüğü için ela duruyor...yani angelinanın resmindeki gibi gözün heryanı (homojen) eşit renk değil....belki ufak bir ayrıntı gibi düşünülebilir ama çok şey farkettiriyor... ortası koyu olduğu için içinde renk geçişleri olan ve yeşili bol olan ela göz gibi duruyor...açık yeşil bir gözün uzaktan görünüşü gibi görünmüyor..belki bu mesafede benim resmim çekilse yine gözlerim kahverengi de çıkabilirdi...ama tabiki kendi kahve gözüm değilde lensin kahve hali olarak...
ama tabi ortası geniş diyede bu rengin hakkını yemem doğru olmaz...aslında açık yeşil göz hastasıyımdır....ama kahverengi göz üzerine kendisi açık yeşil olan lensler iyi sonuç vermiyor cart yada mavimsi durabiliyor
ama hazel gibi olan yada kendisi sarı olup gözde yeşerenler daha doğal sonuç veriyor...
hani böyle bazı doğal yeşil gözler olur ya, rengi çok çarpıcı değildir cart da değildir fazla gösterişli değildir ama açık renk sayılır...ve de bazen renkli olduğu belli olur ama göz tırmalamaz..bazen de kahverengiden farksız durur....hazeller öyle duruyor..gerçek gözüm kadar benimsedim cidden
koyu dursun diye aldım ama dışarıda açık yeşil gibi olması hoş bir sürpriz oldu bana...keşke ortası dar olsaydı :)