Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeri burası değil ama acil cevap almam lazım.
Gözlerim 2.25 miyop.Lens aldım optikten.Görevlinin verdiği kutunun üstünde 2.00 yazıyor.Yanlış mı vermiş?Lenslerde ara numara yok mudur?
Değiştirmeli miyim?
Dogru vermis lens hem kucuk numara verilir hemde bucuklu ilerler.
Doktorunuz soylemedimi size bunlari.
Kucuk numaralar hakkinda bilgim yokmus tesekkurler :) Dogru vermis ama optikci.Lens numaraları buçuklu değil 0.25’li değişiyor benim bildiğim (çok yüksek numaralar hariç)
Kucuk numaralar hakkinda bilgim yokmus tesekkurler :) Dogru vermis ama optikci.
Evet hem gözlük hem lens reçetesi yazdi.Ama ben lens reçetesine bakmadan direkt optikteki görevliye verdim.Doktora ve göz ölçümünde lens alacağınızı belirtmiş miydiniz? Eğer 2.00 yazdıysa 2 vermiştir. Benim göz numaram 1.75 ve lens numaram da 1.75. Reçetenizi kontrol edin farklıysa değiştirmeyi talep edebilirsiniz.
Reçeteniz lens reçetesi miydi?
Gözlük ile lens numarası 0.25 numara kadar farklı olur zaten.
Lens numaraları buçuklu değil 0.25’li değişiyor benim bildiğim (çok yüksek numaralar hariç)
Lens de gözlük reçetesi de verdi.Ben ikisini de görevli bayana uzattım.Bir de kutunun üstünde 8.4 yazıyor.Bu da çap eğrisi midir?8.6 falan da var sanırım.
Belki gözü 2.50dir, doktor lens reçetesi olduğu için 2.25 yazdıysa ve optikçi de 2.0 verdiyse yanlış olabilir.
Doktorun 2.25’i lens için mi yoksa gözlük numarası olarak mı yazdığı önemli.
Evet hem gözlük hem lens reçetesi yazdi.Ama ben lens reçetesine bakmadan direkt optikteki görevliye verdim.
O kontrol etmiştir büyük ihtimal. Bazen bi tık küçük numara veriyorlar gerçi ben onu doğru bulmuyorum sonuçta 0.25 bile benim görmemde önemli. Bazen doktorlar lensi biraz küçük yazabiliyor büyük ihtimal seninki de öyle yapmıştır.
Doktor lens denemesi falan yapmadı ama ben yarım saat uğraşip takabildim.yine de biraz bulanık görüyorum normal mi?Sordum zaten doktor aciklamasini yapmadimi diye.Doktordan receteli lens yazdirdigini ve kendi goz numarasini bildigini dusunuyorum.
Ustelik doktorda lens denemesi yapmaliydi.
Ve de lensin biri yırtılmış sanırım tırnaktan.Acuvue oasys aldım.Siz ne kullanıyorsunuz?Önerdiğiniz nedir?O kontrol etmiştir büyük ihtimal. Bazen bi tık küçük numara veriyorlar gerçi ben onu doğru bulmuyorum sonuçta 0.25 bile benim görmemde önemli. Bazen doktorlar lensi biraz küçük yazabiliyor büyük ihtimal seninki de öyle yapmıştır.
Yapmaliydi ama yine takmissiniz.Normal degil bulanik görmeniz ters takmis yadacok kirletmis olabilirmisin lensi.Doktor lens denemesi falan yapmadı ama ben yarım saat uğraşip takabildim.yine de biraz bulanık görüyorum normal mi?
Bilmiyorum solüsyonu da bol bol döktüm.Çanak şeklinde taktim.Sağ sol göz gibi bir ayrımı yok di mi?Yapmaliydi ama yine takmissiniz.Normal degil bulanik görmeniz ters takmis yadacok kirletmis olabilirmisin lensi.