Kurban olurum ben ya internete yazınca illa kanser çıkıyor saten ya korkmaSana hangi testten sonra iyi huylu dediler peki birde oynuyormu senin ki bak kizimin su sekil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurban olurum ben ya internete yazınca illa kanser çıkıyor saten ya korkmaSana hangi testten sonra iyi huylu dediler peki birde oynuyormu senin ki bak kizimin su sekil
Usg ye girdimSana hangi testten sonra iyi huylu dediler peki birde oynuyormu senin ki bak kizimin su sekil
Inan ki kafayi yemis durumdayim artik Allah kimseye yasatmasin helle ki cocugun söz konusu olunca olüm gibi geliyor insanaKurban olurum ben ya internete yazınca illa kanser çıkıyor saten ya korkma
Sizinki köprücük kemiğinde mi şişlik , ben de de bu sabah çıktı ben de çok kötü oldum , ağrılı , daha önce de boynumda çıkmıştıUsg ye girdim
Çok düşünmekten kafayı yedim ben benim yıllardır vardı eski usg kağıdıma baktım benim bahsettiğim bölgelere bakmış doktor orada reaktif. Bulmuş ben koltuk altı biyopsi olurken heryerime bakmışlardı boyunda orayı da sıkıntılı görselerdi oraya da biyopsi yaparlardı herhalde diye kendimi yatıştırıyorumSizinki köprücük kemiğinde mi şişlik , ben de de bu sabah çıktı ben de çok kötü oldum , ağrılı , daha önce de boynumda çıkmıştı
Köprücük kemiğinizde var mıymış şişlikÇok düşünmekten kafayı yedim ben benim yıllardır vardı eski usg kağıdıma baktım benim bahsettiğim bölgelere bakmış doktor orada reaktif. Bulmuş ben koltuk altı biyopsi olurken heryerime bakmışlardı boyunda orayı da sıkıntılı görselerdi oraya da biyopsi yaparlardı herhalde diye kendimi yatıştırıyorum
Var ya sızın de var mıKöprücük kemiğinizde var mıymış şişlik
Eve t ben de bu sabah çıktı köprücükteVar ya sızın de var mı
Nerenizde tam olarak resim atar mısınızEve t ben de bu sabah çıktı köprücükte
Boynunda da ekimde çıkmıştı
İki ay önce de koltuk altında
Çok geçmiş olsun kızınızın ki oynuyor muSana hangi testten sonra iyi huylu dediler peki birde oynuyormu senin ki bak kizimin su sekil
Merhaba sizinki nekadar buyuk ve oynuyormuSizinki köprücük kemiğinde mi şişlik , ben de de bu sabah çıktı ben de çok kötü oldum , ağrılı , daha önce de boynumda çıkmıştı
Çok geçmiş olsun kızınızın ki oynuyor
Nekadar buyuk peki nasil tam olarak yapisiEve t ben de bu sabah çıktı köprücükte
Boynunda da ekimde çıkmıştı
İki ay önce de koltuk altında
Bugün çıkan kemik üstünde uzun oynuyor acıyorE
Nekadar buyuk peki nasil tam olarak yapisi
Çocuğunuzdaki oynuyor mu ? Ağrıyor muE
Nekadar buyuk peki nasil tam olarak yapisi
Çocuklarda aslında yetişkinlere göre çok daha normal karşılanıyor lenf şişmeleriMerhaba sizinki nekadar buyuk ve oynuyormu
Varmiydi sizdede ve nekadar buyuktu lutfen bi bilgisi olan yazabilirmi lütfenKöprücük kemiğinizde var mıymış şişlik
Iyi huylu oldugunu nasil nlafilar ve nekadar buyuktuValla bende de orda var iyinhuylu dediler başkanbişey demediler
Sizinde köprücük kemiginde miydiÇok düşünmekten kafayı yedim ben benim yıllardır vardı eski usg kağıdıma baktım benim bahsettiğim bölgelere bakmış doktor orada reaktif. Bulmuş ben koltuk altı biyopsi olurken heryerime bakmışlardı boyunda orayı da sıkıntılı görselerdi oraya da biyopsi yaparlardı herhalde diye kendimi yatıştırıyorum
Yazdıklarıma cevap vermiyor sunuz ki …Varmiydi sizdede ve nekadar buyuktu lutfen bi bilgisi olan yazabilirmi lütfen