Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de kanserden şüphelenip biyopsi olmuştum ama ben bu sonuca göre biyopsi olmanızı öneririmBoyun,kulak altı ve köprücük kemiğı üzerinde lenf nodullerı var şişmiş sekilde iki tanesi 20mm uzeri. Ultrason goruntusunde ilk olarak malignite dusunulmustur diyor. Bu sekil yazıp da dogru çıkan var mi. Ciddi bi enfeksiyon da olabilir dedi doktorum sormak istedim
Sonucunuz neydi acabaBenim de kanserden şüphelenip biyopsi olmuştum ama ben bu sonuca göre biyopsi olmanızı öneririm
Biyopsi olmadan kanda belli olmuyor mu ki enfeksiyonAnnemin boğazında çok ciddi şişlik olmuştu, kanser şüphesi vardı ama biyopsi sonucunda aşırı derecede enfeksiyon olduğu anlaşıldı. 20 gün kadar hastanede tedavi gördü. Tez vakitte hayırlı haberlerle almanız dileklerimle...
Enfeksiyon kanda belli oluyor ama boğazından biyopsi alıp yapısına bakmışlardı. Siz doktorunuzun dediklerini uygulayın, en doğrusunu o bilir.Biyopsi olmadan kanda belli olmuyor mu ki enfeksiyon
Benim çok şükür temiz di sizin de aynı sonuç çıkar inşallahSonucunuz neydi acaba
Muhtemelen biyopsi yapılır 2 cm den büyük olduğu için. Ek olarak ateş kilo kaybı gece terlemesi halsizlik vs var mı? Enfeksiyon da olabilir, ama Lenfoma da olsa tedavi oranı çok çok yüksek stres olma.Boyun,kulak altı ve köprücük kemiğı üzerinde lenf nodullerı var şişmiş sekilde iki tanesi 20mm uzeri. Ultrason goruntusunde ilk olarak malignite dusunulmustur diyor. Bu sekil yazıp da dogru çıkan var mi. Ciddi bi enfeksiyon da olabilir dedi doktorum sormak istedim
2 cm ve üzeri olunca genelde biyopsi öneriliyor eşim lenf kanseri oldu sonra lenfleri tekrar şişti 4 cm di ama temiz çıktı lenfler darbe alındığında bile şişebiliyor o yüzden olumsuz düşünmeyin.
Muhtemelen biyopsi yapılır 2 cm den büyük olduğu için. Ek olarak ateş kilo kaybı gece terlemesi halsizlik vs var mı? Enfeksiyon da olabilir, ama Lenfoma da olsa tedavi oranı çok çok yüksek stres olma.
Korkmayın lütfen genelde oynar ve ağrılı olanlar temiz çıkıyor bizde eşimin hastalık sürecinde öğrendik bunu. Sizin yeri itibariyle biraz daha önem verilmiş olabilir ihmal etmeden biyopsinizi yaptırmanız tavsiye ederim.Benimde köprücük kemiğinin üst tarafında ağrılı oynar şekilde beze var ultrasonda şüpheli göründü boynum ve ensemde ağrı oluyor biyopsi yaptırıcam ama sonucundan korkuyorum
teşekkür ederimKorkmayın lütfen genelde oynar ve ağrılı olanlar temiz çıkıyor bizde eşimin hastalık sürecinde öğrendik bunu. Sizin yeri itibariyle biraz daha önem verilmiş olabilir ihmal etmeden biyopsinizi yaptırmanız tavsiye ederim.
Iyi aksamlar ben daha yeni katildim 3 gündür uyumuyorum 3 yasindaki kizimin köprücük kemiginin üstünde lenf bezi sisti apar topar cocuk dr gittik ultrason cekildi korkulacak bisey yok dedi ama kan aldirmamiz icin hastaneye gittik sonuclar temiz cikti birde pozitiv kovit testi cikti birde röntgen cekildi oda temiz ama inmezse sislik daha ileri test yapicaklarini soylediler icim hic rahat degil kafayi yemek uzereyim köprücük kemigi ustunde olunca hep kötu seyler yaziyo internette bilgisi olan varsa bi cevap verirmi Allah askinaBoyun,kulak altı ve köprücük kemiğı üzerinde lenf nodullerı var şişmiş sekilde iki tanesi 20mm uzeri. Ultrason goruntusunde ilk olarak malignite dusunulmustur diyor. Bu sekil yazıp da dogru çıkan var mi. Ciddi bi enfeksiyon da olabilir dedi doktorum sormak istedim
Valla bende de orda var iyinhuylu dediler başkanbişey demedilerIyi aksamlar ben daha yeni katildim 3 gündür uyumuyorum 3 yasindaki kizimin köprücük kemiginin üstünde lenf bezi sisti apar topar cocuk dr gittik ultrason cekildi korkulacak bisey yok dedi ama kan aldirmamiz icin hastaneye gittik sonuclar temiz cikti birde pozitiv kovit testi cikti birde röntgen cekildi oda temiz ama inmezse sislik daha ileri test yapicaklarini soylediler icim hic rahat degil kafayi yemek uzereyim köprücük kemigi ustunde olunca hep kötu seyler yaziyo internette bilgisi olan varsa bi cevap verirmi Allah askina
Nasil yani enfekyon olunca iyi huylu mu diyorlar of delirecem icimde sanki ates topu varValla bende de orda var iyinhuylu dediler başkanbişey demediler
Hangi testlerden sonra bunu dediler sizeNasil yani enfekyon olunca iyi huylu mu diyorlar of delirecem icimde sanki ates topu var
Ne demek oyle zor bir durum ki resmen dünyam durdu sankiteşekkür ederim
Sana hangi testten sonra iyi huylu dediler peki birde oynuyormu senin ki bak kizimin su sekilValla bende de orda var iyinhuylu dediler başkanbişey demediler