- 1 Aralık 2023
- 127
- 13
- 21
-
- Konu Sahibi nurellaaa2
Bağışıklık sistemi yetmezliği olabilir demişlerdi ama immünoloji doktoruna gerekli testleri yaptırdım böyle birşey yok dediiyi olmuş herşeye bakılıyor, neyle alakylıymış onu anlayamadım ..
sana bir açıklama yaptılar mı
dr birşey dedi mi?Yok şişlik oluşmadı yani aslında pekte kontrol etmek istemiyorum bişeyle karşılaşmaktan korkuyorum sanırım ama bel ağrım oluyor aslında bu hep vardı ama ben buna ilişkilendirmiyorum pek bide artık kan verince mosmor oluyor kolum belkide sürekli kan vermekten hassaslaşmıştır
Üniversite hastanesi hemotolojiye yönlendirdiler kapıda kemik iliği nakli polikiniliği yazıyordu baya şaşırmıştım üni hastaneleri yapıyormuş bu antikor testini o sonucu bana getir dedi doktorum onu götüreceğimdr birşey dedi mi?
hangi bölmn dr una gittin
baya detaylı inceleme yapıyorlar,Üniversite hastanesi hemotolojiye yönlendirdiler kapıda kemik iliği nakli polikiniliği yazıyordu baya şaşırmıştım üni hastaneleri yapıyormuş bu antikor testini o sonucu bana getir dedi doktorum onu götüreceğim
Devlet hastanesi hemotoloji doktoru yani kendi doktorum istedibaya detaylı inceleme yapıyorlar,
sonuçların da tertemz çıknca için kafan baya rahat devam edersn hayatına..
görntülemeleri hangi bölm ün dr u istedi
İnşallah ya işe başlayacağım sırf bu yüzden herşeyi engelliyorum resmenbaya detaylı inceleme yapıyorlar,
sonuçların da tertemz çıknca için kafan baya rahat devam edersn hayatına..
görntülemeleri hangi bölm ün dr u istedi
rabbim kolaylık versn, bir an önceçıksn sonuçlar da için rahat başla inşallahİnşallah ya işe başlayacağım sırf bu yüzden herşeyi engelliyorum resmen
İnşallah ya bitecek gibi artık ama hissediyorum yarabbim kolaylık versn, bir an önceçıksn sonuçlar da için rahat başla inşallah
İnşallah canım bizide bilgilendir sonucundan .Biyopsi sonucun çıkmadı degil mi henuzİnşallah ya bitecek gibi artık ama hissediyorum ya
Merhabaİnşallah canım bizide bilgilendir sonucundan .Biyopsi sonucun çıkmadı degil mi henuz
Evet çıktı biyopsi sonucum bağışıklık sistemi yetmezliği olabilir demişlerdi ama onun testlerini yaptırdım böyle birşey yok dedi doktor geriye montoklonal antikor testi yaptılar bakalım o ne çıkacakİnşallah canım bizide bilgilendir sonucundan .Biyopsi sonucun çıkmadı degil mi henuz
Evet ama bu test ne için keşke onuda bilseydim ama bişey söylemediler bir hastalık diyip geçti testi isteyen doktorMerhaba
Biyopsisi temiz çıkmıştı ..
Bu test hangi hastalıkların saptanmasında yapılıyor acaba ?Evet ama bu test ne için keşke onuda bilseydim ama bişey söylemediler bir hastalık diyip geçti testi isteyen doktor
Hiç bilmiyorum ki yaBu test hangi hastalıkların saptanmasında yapılıyor acaba ?
Yani biyopsiler temiz çıktı.Acaba doktorun kafasını karıştıran bir değer mi varki.Bunlari sormadın mi kuzum.?Enfeksiyona bağlı ise neden halen arastirdiklarini.Hiç bilmiyorum ki ya
Enfeksiyon olabilir diyor ama tahmin ettiği enfeksiyonlar araştırıldı hep altı boş çıkıyor yani abla anlamadım kiYani biyopsiler temiz çıktı.Acaba doktorun kafasını karıştıran bir değer mi varki.Bunlari sormadın mi kuzum.?Enfeksiyona bağlı ise neden halen arastirdiklarini.
Kan tahlilinde lenfositin kaç çıkmış kuzum senin wbc ve plt bu değerlerin normalmiEnfeksiyon olabilir diyor ama tahmin ettiği enfeksiyonlar araştırıldı hep altı boş çıkıyor yani abla anlamadım ki
Evet ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum ama neyi arastirdiklarinida çok merak ediyorum.Bunlar hariç hep iyi çıkmış bunlarda aman aman bir değişiklik yok ama
Bakalım yarın öğreneceğim sanırımEvet ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum ama neyi arastirdiklarinida çok merak ediyorum.