- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
- Konu Sahibi nurellaaa2
Tamam yaz biz e deBakalım yarın öğreneceğim sanırım
Bir de Üniv hastanesi ya iyide bakıyorlar .. çok kişi var vücut lenfleri şişiriyor bir şekilde ama net bir sebebi de yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam yaz biz e deBakalım yarın öğreneceğim sanırım
Evet bunun birden fazla sebebi olabiliyormuş zaten çıktım bakalım evden neler olacakTamam yaz biz e de
Bir de Üniv hastanesi ya iyide bakıyorlar .. çok kişi var vücut lenfleri şişiriyor bir şekilde ama net bir sebebi de yok
hadi hayrlıısEvet bunun birden fazla sebebi olabiliyormuş zaten çıktım bakalım evden neler olacak
Tamamdırhadi hayrlııs
haber et bize de
İmmünolojiye gönderdiler tekrar neden profesör değilde doçent doktor görmüş diye gerçekten çok bunalttılar yaTamamdır
yani sonuçlar hakkında hiçbir bilgi yok mu?İmmünolojiye gönderdiler tekrar neden profesör değilde doçent doktor görmüş diye gerçekten çok bunalttılar ya
yani sonuçlar hakkında hiçbir bilgi yok
ya zaten biyopsn temz çıkmışSonuçlar iyi bence ya yoksa bişey derdi bidaha gitmeyeceğim zaten bugün bitirdim
Bencede boşuna uğraştırıyorlar zatenya zaten biyopsn temz çıkmış
bariz bir sıkıntın da yok
e nabızda baksana bir sonuçlarınaSonuçlar iyi bence ya yoksa bişey derdi bidaha gitmeyeceğim zaten bugün bitirdim
Evet biyopsi temiz ama neden istendiği bilinmeyen bı antikor testi var ortada.Yuzdun yüzdüm kuyruğuna geldin bence bunu sonuclandir.Belki bı sure sonra kafana takacaksinn.e nabızda baksana bir sonuçlarına
Yok ya bence yok bişey hayatıma devam etmek istiyorum artık abla bide anlayan olursa bakıp dönebilirsiniz bana bende biraz araştırayım bakalımEvet biyopsi temiz ama neden istendiği bilinmeyen bı antikor testi var ortada.Yuzdun yüzdüm kuyruğuna geldin bence bunu sonuclandir.Belki bı sure sonra kafana takacaksinn.
Baktımda hatta çıkarttırdım bile grafikli ama anlamadıme nabızda baksana bir sonuçlarına
Akım testi ypmislar sana gel beni dinle sonuçlarını almadan bırakma bak bu akım testi falan önemli şeyler canim benimYok ya bence yok bişey hayatıma devam etmek istiyorum artık abla bide anlayan olursa bakıp dönebilirsiniz bana bende biraz araştırayım bakalım
Abla çok yoruldum herşey üstüste geliyor zaten ben bunu duymaya hazır değilim şuanAkım testi ypmislar sana gel beni dinle sonuçlarını almadan bırakma bak bu akım testi falan önemli şeyler canim benim
Ne ki akım testi?Akım testi ypmislar sana gel beni dinle sonuçlarını almadan bırakma bak bu akım testi falan önemli şeyler canim benim
Rapor yazmamış mı Dr ? Kan tahlillerin çıkmamış mıAbla çok yoruldum herşey üstüste geliyor zaten ben bunu duymaya hazır değilim şuan
Yok rapor yazmadı tek bunu aldım kan sonuçlarım normalmişRapor yazmamış mı Dr ? Kan tahlillerin çıkmamış mı
Bununla ilgili görüşmedin mi Dr la peki ? Yorum yapan olmadı mıYok rapor yazmadı tek bunu aldım kan sonuçlarım normalmiş