- 1 Aralık 2023
- 127
- 13
- 13
- 21
- Konu Sahibi nurellaaa2
-
Olabilir sinir oluyorum insanların dertleriyle alay eder gibi her postta aynı mesaj.
Kendileri düşünce anlarlar derde :)Olabilir sinir oluyorum insanların dertleriyle alay eder gibi her postta aynı mesaj.
Naptın dün gittinmi Canim konustunmu doktorla.Kendileri düşünce anlarlar derde :)
geçmiş olsunMerak ettim gidebildiniz mi doktora ? Benim de koprucuk kemigimin altinda 3 tane lenf nodu tespit edildi. Elime geliyordu zaten. Direkt biyopsi istediler. Biyopsi diyince insan ister istemez hemen en kotusunu dusunuyor. Sizin guzel haberler almis oldugunuzu umut ediyorum. Darisi sifa bekleyen herkese olsun
Henüz yaptıramadim. Yurt disinda yasiyorum okadar zor ki bu isler doktora gitmek, randevu almak, sonuc beklemek. 1 hafta sonra Turkiyede olacagim artik orada yaptiracagimgeçmiş olsun
ne zman yapıldı biyopsi
ultrasonla bakıldır değilmi?
elnize gelen nasıl bir şeydi peki?
durun bakalım ,Henüz yaptıramadim. Yurt disinda yasiyorum okadar zor ki bu isler doktora gitmek, randevu almak, sonuc beklemek. 1 hafta sonra Turkiyede olacagim artik orada yaptiracagim
Mecbur. Cok korkuyorum ama gecem gunduzum birbirne girdi. Ultrasonla bakildi ultrason goruntulerini turkiyeden bir radyologa gonderdim patolojik gorunuyor dediAkciger tomografisi de cektirin mutlaka dedi. Lenfomadan korkarken smdi bi de akciger korkusu sardi ki daha kotu
33 yasindayım. Elime gelen mercimek kadar bisey. Hatta 1 degil 2 gelio elime yanyana yapisik gibi demistim doktora. 3 tane ciktidurun bakalım ,
inşallah güzel sonuçları çıkar ele gelen nasıl bir şeydi,
yaşınız kaç
başka bir belirti ya da şikayetin var mıydı peki33 yasindayım. Elime gelen mercimek kadar bisey. Hatta 1 degil 2 gelio elime yanyana yapisik gibi demistim doktora. 3 tane ciktianlaamiyorum da yumusak mi kaygan mi hareket ediyor mu etmiyor mu
baya da küçük müş aslında33 yasindayım. Elime gelen mercimek kadar bisey. Hatta 1 degil 2 gelio elime yanyana yapisik gibi demistim doktora. 3 tane ciktianlaamiyorum da yumusak mi kaygan mi hareket ediyor mu etmiyor mu
Usg de ne yazıyor prkiHenüz yaptıramadim. Yurt disinda yasiyorum okadar zor ki bu isler doktora gitmek, randevu almak, sonuc beklemek. 1 hafta sonra Turkiyede olacagim artik orada yaptiracagim
Mecbur. Cok korkuyorum ama gecem gunduzum birbirne girdi. Ultrasonla bakildi ultrason goruntulerini turkiyeden bir radyologa gonderdim patolojik gorunuyor dediAkciger tomografisi de cektirin mutlaka dedi. Lenfomadan korkarken smdi bi de akciger korkusu sardi ki daha kotu
Ben d emerak ettim cumadan beri girmemiş …Canim ne yaptın bir gelişme varmı dueumunla alakalı ?? Son olarak ne soylendi
Evet gittim doktora Mr ilaçlı tomografi verem testi ve monoklonal antikor testi istediler onları yaptırdım şimdi tekrar gideceğim bakalımMerak ettim gidebildiniz mi doktora ? Benim de koprucuk kemigimin altinda 3 tane lenf nodu tespit edildi. Elime geliyordu zaten. Direkt biyopsi istediler. Biyopsi diyince insan ister istemez hemen en kotusunu dusunuyor. Sizin guzel haberler almis oldugunuzu umut ediyorum. Darisi sifa bekleyen herkese olsun
Kusura bakmayın hastaneden pek telefonu elime alamadım iyi olmaya çalışıyorum tabi zorluyor bazen ama son 1 haftadır hastanedeyim gerekli testleri yaptırdım bakalım neler olacakBen d emerak ettim cumadan beri girmemiş …
İyi mi acaba kardeşimiz
nasıl testler?Kusura bakmayın hastaneden pek telefonu elime alamadım iyi olmaya çalışıyorum tabi zorluyor bazen ama son 1 haftadır hastanedeyim gerekli testleri yaptırdım bakalım neler olacak
burda yzmışsın testleri.Evet gittim doktora Mr ilaçlı tomografi verem testi ve monoklonal antikor testi istediler onları yaptırdım şimdi tekrar gideceğim bakalım
Batın tomografisi çekildi ve beyin mr çekildiburda yzmışsın testleri.
mr ve tomografiyi hangi bölgelerden çektiler
iyi olmuş herşeye bakılıyor, neyle alakylıymış onu anlayamadım ..Batın tomografisi çekildi ve beyin mr çekildi
Yok şişlik oluşmadı yani aslında pekte kontrol etmek istemiyorum bişeyle karşılaşmaktan korkuyorum sanırım ama bel ağrım oluyor aslında bu hep vardı ama ben buna ilişkilendirmiyorum pek bide artık kan verince mosmor oluyor kolum belkide sürekli kan vermekten hassaslaşmıştıryeni şişlkler oluştumu vücudunda hiç bu süreçte..
ağrın ya da halszliğin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?