- 1 Aralık 2023
- 127
- 13
- 21
-
- Konu Sahibi nurellaaa2
En son bugün konuştuk ama hala kesin bir sonuca varamamışlar belkide bağışıklık sistemi yetersizliği olabileceğini söylediler bu hafta içinde çağıracaklarmış hastaneyeMerhaba canım bir haber varmı aradimi doktorun ?
Biyopsi sonucun çıkmış mi yaniEn son bugün konuştuk ama hala kesin bir sonuca varamamışlar belkide bağışıklık sistemi yetersizliği olabileceğini söylediler bu hafta içinde çağıracaklarmış hastaneye
öyleyse eğer patolojinde kötü bir hücre görülmedi demektirEn son bugün konuştuk ama hala kesin bir sonuca varamamışlar belkide bağışıklık sistemi yetersizliği olabileceğini söylediler bu hafta içinde çağıracaklarmış hastaneye
Yok hala kesin tanı koyamamışlar hastaneye gidip bir kaç test daha yapılacakmış çağırmalarını bekliyorumBiyopsi sonucun çıkmış mi yani
Evet şuan için kötü bir hücreyle karşılaşmadıklarını söylediler ama tanı koyulsa daha mutlu olacağım artıköyleyse eğer patolojinde kötü bir hücre görülmedi demektir
AY çok şükür..Evet şuan için kötü bir hücreyle karşılaşmadıklarını söylediler ama tanı koyulsa daha mutlu olacağım artık
Evet bu aralar çok kötü şeyler yaşadım sanırım ondan kaynaklı oldu gibi teşekkür ederim umarım Allâh kimseyi hastalıkla sınamasın çok zorAY çok şükür..
çok sevndm..
son zmanlarda yoğun bir stres ya da yorgunluk yaşadın mı peki
amin...Evet bu aralar çok kötü şeyler yaşadım sanırım ondan kaynaklı oldu gibi teşekkür ederim umarım Allâh kimseyi hastalıkla sınamasın çok zor
senin crp ve sedimantasyon normal mi çıkmıştıEvet bu aralar çok kötü şeyler yaşadım sanırım ondan kaynaklı oldu gibi teşekkür ederim umarım Allâh kimseyi hastalıkla sınamasın çok zor
Evet sorun çıkmadı onlardasenin crp ve sedimantasyon normal mi çıkmıştı
Ay canım benim bu bile çok güzel bı haber ama hamd olsun iyi çıkmış bak.Sen daha kötüsünü düşünüyordun ama öyle olmadı bak çok şükür kiEvet şuan için kötü bir hücreyle karşılaşmadıklarını söylediler ama tanı koyulsa daha mutlu olacağım artık
Evet birazdan arayacaklarmış sabırsızlıkla bekliyorum vallahiAy canım benim bu bile çok güzel bı haber ama hamd olsun iyi çıkmış bak.Sen daha kötüsünü düşünüyordun ama öyle olmadı bak çok şükür ki
Ay canım benim bu bile çok güzel bı haber ama hamd olsun iyi çıkmış bak.Sen daha kötüsünü düşünüyordun ama öyle olmadı bak çok sukurEvet şuan için kötü bir hücreyle karşılaşmadıklarını söylediler ama tanı koyulsa daha mutlu olacağım artık
Ay hemen yaz kuzum benimde gözüm burda hep.Guzel haberlerEvet birazdan arayacaklarmış sabırsızlıkla bekliyorum vallahi
Aradılar cuma günü gideceğim bazı testler yapılacakmış olmazsa üniversite hastanesine sevk vereceklermiş artıkAy canım benim bu bile çok güzel bı haber ama hamd olsun iyi çıkmış bak.Sen daha kötüsünü düşünüyordun ama öyle olmadı bak çok sukur
Ay hemen yaz kuzum benimde gözüm burda hep.Guzel haberler
Tamam canım.Aradılar cuma günü gideceğim bazı testler yapılacakmış olmazsa üniversite hastanesine sevk vereceklermiş artık
Bilmiyorum bağışıklık sistemi yetmezliği dedi ama bakalımTamam canım.Bu bağışıklık sistemi hastalığı dedikleri ne olabilir acaba
Hadi bakalım …Bilmiyorum bağışıklık sistemi yetmezliği dedi ama bakalım
Hadi bakalım …
Küçücük yaşta ne stres yaşadın ki yavrun
Eşim kanserdi iyileşsin diye 2 sene baktım bebek gibi sonra aldattı boşanıyoruz 20 yaşında beni hasta ettiler yani :/Hadi bakalım …
Küçücük yaşta ne stres yaşadın ki yavrun sen ya
iyileşti mi peki o?Eşim kanserdi iyileşsin diye 2 sene baktım bebek gibi sonra aldattı boşanıyoruz 20 yaşında beni hasta ettiler yani :/
Evet iyileşti sadece kontrole gidiyor banada dediler çökmüşsün ne oldu diye sanırım hayat herkese adil davranmıyoriyileşti mi peki o?
ben de yenş boşandım ben de çoküzldm yıprandım şu süreçte,
benm de ondan çıktı sanırım, ben de zayfladım, 1,5 yıldır bu süğreçlerdeyim, herkes çok zayfladın diyor bunu duymka hoşuma gitmiyor