- 1 Aralık 2023
- 127
- 13
- 21
- Konu Sahibi nurellaaa2
Yok etmiyorum zaten dokununca hassas hala dikişlerden dolayıOraya bir işlem yapıldı sonuçta canim olabilir bu tarz şeyler normal.Elinle kontrol etmiyorsun degil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok etmiyorum zaten dokununca hassas hala dikişlerden dolayıOraya bir işlem yapıldı sonuçta canim olabilir bu tarz şeyler normal.Elinle kontrol etmiyorsun degil mi ?
Patoloji doktoruna sordum o da geldiğinde ameliyatı yapan doktorla bir görüş dediOraya bir işlem yapıldı sonuçta canim olabilir bu tarz şeyler normal.Elinle kontrol etmiyorsun degil mi ?
Ağrı var mıPatoloji doktoruna sordum o da geldiğinde ameliyatı yapan doktorla bir görüş dedi
Hayır yokAğrı var mı
Geçenlerde böyle bir üye vardı tüm belirtileri lenfomaya işaret ediyor demiş doktoru ama kotu bişey çıkmadı .Hayır yok
Ay ne çıkmış acaba merak ettimGeçenlerde böyle bir üye vardı tüm belirtileri lenfomaya işaret ediyor demiş doktoru ama kotu bişey çıkmadı .
Crp n yüksek miydi ?Ay ne çıkmış acaba merak ettim
Kaç gün oldu örnek alınalı ?ailenle mi yaşıyorsun ?Ay ne çıkmış acaba merak ettim
Evet ailemle yaşıyorum 1 hafta olacak yarınKaç gün oldu örnek alınalı ?ailenle mi yaşıyorsun ?
Enfeksiyon çıkmış ti sanırım geçen yılki bir konuydu.Onun eklem ağrıları gece terlemeleri vücudunda morluklar deri döküntüsü aşırı bir kasinma falanda oluyormuştu.Birkac tane lenf nodlari vardı.Ay ne çıkmış acaba merak ettim
Başta enfeksiyon değil demişler sonra kötü bişey çıkmadı yazmıştıEnfeksiyon çıkmış ti sanırım geçen yılki bir konuydu.Onun eklem ağrıları gece terlemeleri vücudunda morluklar deri döküntüsü aşırı bir kasinma falanda oluyormuştu.Birkac tane lenf nodlari vardı.
Ay inşallah öyle bişey çıkar bekliyorum bakalım dün patoloji uzmanı incelenmeye başladı dedi zaten çıkar herhalde yakındaBaşta enfeksiyon değil demişler sonra kötü bişey çıkmadı yazmıştı
Bende bunlar yok sadece kilo kaybı var bide son zamanlarda biraz yürüyünce kasığımdakiler kasılma gibi ağrı yapıyorEnfeksiyon çıkmış ti sanırım geçen yılki bir konuydu.Onun eklem ağrıları gece terlemeleri vücudunda morluklar deri döküntüsü aşırı bir kasinma falanda oluyormuştu.Birkac tane lenf nodlari vardı.
Kilo kaybı sebepsiz olabilir ya.Ben biseye uzuldummu haftada 3 4 kilo verdiğim oluyo ya da ödem atıyorum.Evet tamam hastalık konusunda önemli ama belki sen bu şişlikleri kafaya takip strestende vermiş olabilirsin.Bende bunlar yok sadece kilo kaybı var bide son zamanlarda biraz yürüyünce kasığımdakiler kasılma gibi ağrı yapıyor
Yani belkide ama kilo kaybım şişliklerden önce oldu şuan daha yavaş veriyorum yani normal derecede ama ilk şişlikle aynı anda vermiştim kiloyu sonra yavaşladı ama doktor en çok ondan şüphelenmişti bilmiyorumKilo kaybı sebepsiz olabilir ya.Ben biseye uzuldummu haftada 3 4 kilo verdiğim oluyo ya da ödem atıyorum.Evet tamam hastalık konusunda önemli ama belki sen bu şişlikleri kafaya takip strestende vermiş olabilirsin.
İştahsızlık varmiYani belkide ama kilo kaybım şişliklerden önce oldu şuan daha yavaş veriyorum yani normal derecede ama ilk şişlikle aynı anda vermiştim kiloyu sonra yavaşladı ama doktor en çok ondan şüphelenmişti bilmiyorum
Evet çok değil ama eskisi kadar yiyemiyorum zaten çok iştahlı yemezdim şuanda günde 1 öğün anca öyleİştahsızlık varmi
Anladım canim.Cani gönülden isterim ki önemsiz bişey çıksın.Konuyu takipteyim.Bugune kadar bu başlık açılan ve takip ettiğim konularin sonu güzel bitti. Umarım buda öyle olurEvet çok değil ama eskisi kadar yiyemiyorum zaten çok iştahlı yemezdim şuanda günde 1 öğün anca öyle
Çok teşekkür ederim zaten iyikide girmişim buraya böyle güzel şeyler duydukça karamsarlığımı atıp bir silkeleniyorum çok iyi geliyorAnladım canim.Cani gönülden isterim ki önemsiz bişey çıksın.Konuyu takipteyim.Bugune kadar bu başlık açılan ve takip ettiğim konularin sonu güzel bitti. Umarım buda öyle olur
Merhaba canım bir haber varmı aradimi doktorun ?Çok teşekkür ederim zaten iyikide girmişim buraya böyle güzel şeyler duydukça karamsarlığımı atıp bir silkeleniyorum çok iyi geliyor