Uzun süredir lenfleri ile ilgili sıkıntı yaşayan biri olarak yazayım .kulak arkası lenfleri çok şık şişer benim de.ama en son geçirdiğim boğaz enfeksiyonu ve azgizdaki yara sonu çene altında sağ ve sol 3 cm geçen lenf sisilikleri irili ufaklı boynumda koprucuk kemigimde de bir tane çıktı tüm bunlar 3 haftaya yayılan süreçte oldu .doktorlar USG çektirdi.reaktif çıktı.bir yıl olup geçmemesi durumundan dolayı hemotolojiye gönderildim.periferik yayma yapıldı.kan ve test sonuclarim normal olmasına rağmen tüm bunları yaşadım.simdi hemotoloji bir yıllık takip verdi.sende de bir şey çıkmayacağını dusunuyorum.Ama gidip hastaneye dahiliye bölümünden ya da enfeksiyon bölümünden hemotolojiye sevkini iste onlar seni dinleyip yardımcı olurlar .kafan daha rahat olur.sunu da söyleyeyim 1cm altındaki şişlikleri onemsemiyorlar.kilo kaybı, ateş ,halsizlik karın ağrısı,merdiven çıkarken zorlanma ,geceleri çok ciddi şekilde terlemen var mı diye sordular .hastalık geçirip gecirmedigimi sordular.bir fikir vermesi açısından yazdım .geçmiş olsun.