Merhaba, konuyu çok uzatmadan gireceğim. Yaklaşık 1.5 ay önce kulak çınlamam başladı ardından ensemde sertlikler oluştu. Doktora gittiğimde sertlikleri ellettim voleybol ile ilgilendiğimden dolayı kaslarla alakalı olabilir dedi. Daha sonra boynumu kaşirken boynumda yuvarlak şeyler elime geldi. Netten baktığımda lenf kanseri yazıyordu. Herhangi bir belirtim yoktu fakat şişlikler koltuk altında da çıktı maalesef. Daha sonra kan degerlerime baktığımda lenfositim (LYM) yükselmis Aralık'ta yaptığımda 28 ocakta yaptığımda 34 çıkmış. Ayrıca geceleri olmasa da çok sık terlemeye başladım. Bundan önce açtığım konularda herkes psikolojik olduğunu bir destek almam gerektiğini söylemişti. Psikologa gidiyorum fakat belirtilerim devam ediyor. Özellikle sol kolum ve sol bacağımdaki ağrılar ve kulak çınlaması. Ne yapacağımı bilmiyorum son zamanlarda çok sık hastaneye gittiğim için ailem nasıl karşılar korkuyorum. Fakat bir sey varsa da ilerlemesinden korkuyorum. Annem tiroid kanseriydi yani ailede baş-boyun kanserlerine yatkınlık var. Sizce bir sey var mıdır ne yapmalıyım bir büyüğün fikrine çok ihtiyacım var. 16 yaşındayım ve korkuyorum. Anlayışla karşılarsaniz çok sevinirim. Çok teşekkürler. Iyi akşamlar.