Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyyyyy dk bir gol bir ben kimseyi tanıyorum...ama olsun sevgili rakibem beni uygun görmüş başım gözüm üstüne....akşam 9 uygunmudur seçme icin
Herkeşler gitmiş
Masterfit Yarışması 39.Etap 1 Lavinia_98 63.0 2 S sulisim 58.2 3 Bar_na 77.8 4 hllgkchl 63.6 5 Hallederiz 81.6 6 @Bmsh 61.2 7 @Tutku44 83.8 Sarı Takım 1 @iceteavecheesecakelutfen 2 Cordelia 3 @ugurbocuuu 4 Zipzip-
Lavinia_98 kaptanim ilk 7 kişiden mavi kaptani secebilir misin
Şirammmm hayırlı uğurlu olsun canım benim istiyordun diye hatırlıyorum Allah tamamına erdirsin inşallahTeşekkür ederim canım, evet biz de çok mutlu olduk
MasterfitGunaydin canim eksidesin önemli olan o tebrik ederim❤
Masterfite ekliyorum canim
Daha iyi vereceksin bu hafta emin ol tm bekliyorum saat 9 daNeyyyyy dk bir gol bir ben kimseyi tanıyorum...ama olsun sevgili rakibem beni uygun görmüş başım gözüm üstüne....akşam 9 uygunmudur seçme icin
Canım ben sdc adım yazan sarı takıma geçeyim bu hafta . Doymuyorum 2 tbk makarna devirdim az önce hala açımMerhaba canim haftaya daha güzel olur
Masterfite devam edecek msiin
İnşallah öyledir tatlım
Yok sana,
Menülerin güzeldi regl artisi
Güzel eksi canım
kaptanım beni bugün mazur görün ağrıdan hiç hareket edemiyorum menümü paylaşırım ama adımım hiç yokAmcamlara gidiyorum gelirim 1 saate
Hayırlı olsun canımKan sonucum çıktı. Sonuç pozitif, ama değerim düşük, bebek henüz çok küçük olduğundan(yaklaşık 4 haftalık) .Pazartesi tekrar kan ver dedi dr
Ortim ben de artı ama senin 300 gr galiba
Ortim ben de artı ama senin 300 gr galiba ☺
Ortim bu hafta neden böyle oldu
Ne içiyorsunuz canım , ben de içeyimAkşama doğruda içebilrsin açıkma durumu başlayınca olacak oda,bir kaç günde fark eder wc'de takip et bunu
Geçmiş olsun canımkaptanım beni bugün mazur görün ağrıdan hiç hareket edemiyorum menümü paylaşırım ama adımım hiç yok
Sağol canım benim
Konudan bağımsız yazmak istedim hedefine 3 kilo kalmış güncelle canımSağol canım benim
Hedefime ulaşınca künefe yiyip kutladıktan sonra güncelleyeceğimKonudan bağımsız yazmak istedim hedefine 3 kilo kalmış güncelle canım