- 31 Temmuz 2020
- 19.781
- 59.919
biz de senden canımİyiyim kuzum hepinizi de ayrı ayrı çok seviyorum sizden kopmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz de senden canımİyiyim kuzum hepinizi de ayrı ayrı çok seviyorum sizden kopmak istemiyorum
İnşallah canım benimMerhaba ,hoşgeldin... Ben de yeniyim burada. Hep beraber ince bedenlere kavuşalım inşallah
Geçmiş olsun.
E ben yokum... Yoksa kabul edilmedim mi?
Sabah aç karna bir yemek kaşığı hakiki zeytinyağı iç canımBekunis içtim wc için ama tık yok amaaaaan Lavinia_98 yarın artı çıkarsam şimdiden özür diliyorum.
İnşallah boş yere özür diliyorumdur
canım afiyet olsun, lifin az11 Haziran Cumartesi
Sabah yok
Öğle 14.00
Peynirli yumurta
Birkaç kaşık salçalı sosis
3 top haşhaşlı ekmek
Domates acı yeşil biber
Akşam 19.30
5 sarma
Birkaç kaşık kabak kavurması
Salata
Yoğurtlu biber kavurması
Bunlar bir tabak içindeydi az az
Zipzip- Lavinia_98
canım bize de iyi geliyor oSabah aç karna bir yemek kaşığı hakiki zeytinyağı iç canım
Canım sıkma canini pul biber li yoğurt kuru dene bu gece senin sağlığın daha onemliBekunis içtim wc için ama tık yok amaaaaan Lavinia_98 yarın artı çıkarsam şimdiden özür diliyorum.
Yaşanacağı varsa yaşanır yapacak birşey yokAnkara da da 2 yıl önce çok hissedildi birkaç kere 5in üstünde
evet cnm ülkemizi tam deprem bölgesi, Allah tan arada böyle küçük kırılmalarla boşalıyor
İnşallah yine böyledir, en çok bu şiddetle kısa zamanda biter canım
Amin canım benim
Ben de küçüktüm İzmit te yaşamıştık.
Bende çok meraklıyımBakalim yarin kac cikcaz acim su an insallah kacamak yapmadan bugunu bitiririm
Ki beni etiket yapmıyon hahaha takıma dahil olursan etiket yapcn o zaman da ben kaptan olarak kalırsamZipzip- Lavinia_98 galiba sizleri etiketliyorum:)
Sabah
1yk zeytinyağı
1 haşlanmış yumurta
Domates biber salatalık (limon ve çok az yağ)
2 dilim ekmek
1 Türk kahvesi
Akşam
1,5 tabak tavuklu makarna
1 kase yoğurt
Gün içerisinde de canım çok tatlı çekti böyle aralıklı çikolata attım ağzıma
Yaklaşık 7 kare falan vardır toplam
Su içiyorum ama 2L henüz olmadı
Spor 45 dk Leslie 3 mil 5 K =450
Ev temizliği sayılıyorsa 40 dk =200 diyim buna
1000 adım diyor ev içi ama=100
Toplam 750 puan
Bende aynı dertten muzdaribim canım dahada kötüsü ıkınmaktan basur olmaktan korkuyorumBekunis içtim wc için ama tık yok amaaaaan Lavinia_98 yarın artı çıkarsam şimdiden özür diliyorum.
canım ilk menün çok güzel tekrar hoşgeldinZipzip- Lavinia_98 galiba sizleri etiketliyorum:)
Sabah
1yk zeytinyağı
1 haşlanmış yumurta
Domates biber salatalık (limon ve çok az yağ)
2 dilim ekmek
1 Türk kahvesi
Akşam
1,5 tabak tavuklu makarna
1 kase yoğurt
Gün içerisinde de canım çok tatlı çekti böyle aralıklı çikolata attım ağzıma
Yaklaşık 7 kare falan vardır toplam
Su içiyorum ama 2L henüz olmadı
Spor 45 dk Leslie 3 mil 5 K =450
Ev temizliği sayılıyorsa 40 dk =200 diyim buna
1000 adım diyor ev içi ama=100
Toplam 750 puan
Yaşanacağı varsa yaşanır yapacak birşey yok
Depremsiz bir hayat değil depremle yaşamayı öğrenmek lazım
Gölcük depremi ike ilgili benimde kötü anılarım var
Umarım birdaha acılar ve kayıplar yaşanmaz
gece tartılıyor musunuzBende çok meraklıyım
Son bir iki gündür bi rehavet var sanki diyeti biraz bozdum ama böyle bişey ihtiyacım varmış yarından itibaren yeniden diyete devam diyorum spor ve su yine disiplinli bir şekilde yapılacak beslenmede öyle önce kendime sonra size söz veriyorum
Kuşum büyük buluşma vardı tüm gün disardaydim şimdi geldimminerva1988 nerelerdesin canim görünmüyorsun bugun