- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yapmıştım KaptanımYaparsinMinii bildirim yaptın mı?
Gözleri için damla almak lazım.Cordelia canım sen anlarsın kediş büyütüyorsun yakınlarda bi anneyle yavru kedileri var bugün severken farkettim burnu yara olmuş ve gözleri hep yaşlı gibiydi bulundukları alanda çok kuru ot var sence neden olmuştur
Nezle gibi geldi gözlerinde çapak falan yoktu burnu akmış herhalde yara olmuş görseniz o kadar güzel kiGözleri için damla almak lazım.
Teşekkür ederim fesangim sende iyi ol❤❤Oh sen hep iyi ol
nişanlıyım ama gurbette nişanlımKısa yoldan dünya evine atarız seni
Hava degişikligi mi stresten mi bilemiyorum ama hamile degilim eminimayyy bende olamadım ama bekarım daha
No no olmazz kırmız takım kaptanı olcm öhom öhömmCanim bu hafta seni mavi takim kaptani yapalim o zamann
Mavi kaptanlıgı tebrik ederim lavinNo no olmazz kırmız takım kaptanı olcm öhom öhömm
Seçim derken kaptanim ben unuttum burdaki sistemiTeşekkür ederim canim❤
Hayırlı olsun kaptanlarim❤❤
Lavinia_98
Sabah listeleri hazırlarım yarin ne zaman uygun olursaniz secimleri yapariz
Biraz yol ,biraz ses ve gürültü etkiledi canim
Simdi daha iyiyim
Ne oldu giizz ben kaptan mı oldum şinciMavi kaptanlıgı tebrik ederim lavin
Simdi yarin liste hazirlayacagimSeçim derken kaptanim ben unuttum burdaki sistemi
Maviş kaptan oldunNe oldu giizz ben kaptan mı oldum şinci
Evet nnurc ile sirayla üye seçim yapacaksinizNe oldu giizz ben kaptan mı oldum şinci
Canim pazartesi lavinle ne yarisi yapicaz ben de pek bilmiyormusum lavini hirsli gordum iyi bi yaris olcak benceEvet nnurc ile sirayla üye seçim yapacaksiniz
Pazartesi avantaji almak için yarış yapacaksim pazartesi kaptanların günü
En çok eksi gelen avantaji kazaniyor
Ve karşıdan istedigi bir kişi seçiyorsun kendi takımdan bir kişiyi gönderiyorsun sistem bu sekilde :)
Haftasonu kaçamak yok
Ayyy şırdan ın kebabııin günahı yok yiyen çok yiyorAdana adana bu kıza niye şirdan yedire.yedirr kilo aldırdın
Canım migreni en iyi dolarex kesiyor bir de ağrı olduğunda karanlık bir yere geç uyuyabilirsen uyu uyuyamıyorsan ensene biraz buz koyGercekten canim perişan oldum ya Allahım bide ara ara kafam boşluga duser gibi oluyor. bide bir anda bir dalga carpıyor sanki kafam bi anda sallaniyor..
İYi geceler canımIyi geceler kizlar ❤❤❤❤
Listeleri sabah 7-8 gibi hazirlamis olurum
Zor rakip istiyorsun tatlımCanim bu hafta seni mavi takim kaptani yapalim o zamann