- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Gunaydin canim ❤Günaydin hayırlı sabahlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canim ❤Günaydin hayırlı sabahlar
Günaydın.Günaydın kizlar❤❤
Afiyet olsun canım.iyi geceler kızlar
Sabah 10.30
1 yumurta 1kk penir zeytin salatalık domates 1K reçel 1k fıstık ezmesi 1 bucuk d ekmek 1b kahve
Ara
1 Protein bar
Akşam 17. 30
1tb yogurtlu kabak 2k et kavurma 2k salata 1 lokma ekmek
2lt su
8300 adım 803 puan Cordelia
Eki Görüntüle 2915890
Afiyet olsun canım.Iyi geceler kizlar gayet başarılı bir gün geçirdim hem menüm hem yuruyusumle aferinlik bir gündü
Kahvaltı 11.3o
2 yumurta omlet
1 dilim t.b ekmek
Zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 üçgen peynir
Salata
1 tk tereyağıbal
Öğlen 16.oo
1 kase yulaf ezmesi
Arada elma yedim galiba
Akşam 19.3o
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
Yoğurtlu semizotu salatası
5,6 dilim pancar turşusu
1 kase domates ezmesi
3lt su
AdimEki Görüntüle 2915904 @Zipzip- @Filiz16 Cordelia
Günaydın. Takım yarışları bitti maalesef. Biz burda devam ediyoruz.Aa günaydın..
Şaşırdım ...
Ne oldu zayıflama yarışmasına?
Artık yarışma yok mu?
Bravo canım.
Harikasın.
Hayırlı sabahlar.Günaydin hayırlı sabahlar
İyi dersler canım. Günaydın.Günaydin güzeller ben okula
Ben uyanali 3 saat oldu ama anca gelebildim Aa mira uyumuş boşa konusuyormusumUyuyan güzellerrr haydi uyanın.
Ses yokkkk.
Neyse ben de tekrar yatayım.
Kolay gelsin kaptancigimErik toplama işleri var 11 gibi gelirim kizlar
Zamanla düzeni kurarsın cnm daha surda 2 hafta olmadı açılaliGünaydın kızlar okul işinden şimdiden bıktım zaman yetişmiyor sanki evde hiç bişeye. işte dinleniyorum resmen
ay inşallah öyle olur. oğlum beni çok yoruyor, farkında değil ders yapmamak için bin takla atarken o da kendini daha fazla yoruyor. Hiperaktivite ve dikkat eksikliği tanısı var, ilaç kullanımı için doktora randevu alacağım mecburenZamanla düzeni kurarsın cnm daha surda 2 hafta olmadı açılali
allah yardımcınız olsun gülüm hiperaktif çocuk zor oluyor onun enerjine yetişmesi hiperaktif ebeveyn istiyor , keşke ilaçsız yöntem olsaay inşallah öyle olur. oğlum beni çok yoruyor, farkında değil ders yapmamak için bin takla atarken o da kendini daha fazla yoruyor. Hiperaktivite ve dikkat eksikliği tanısı var, ilaç kullanımı için doktora randevu alacağım mecburen
kolay gelsin gülüm erikleri ne yapacaksınız , bizde erik ekşisi yapılır , reçeli marmelatı hariçErik toplama işleri var 11 gibi gelirim kizlar
Günaydın.Günaydın diyet günlüklerinin en azimli kızları
Günaydın.
Günaydın canım. İlk donem zor olacak. Okuma yazmayı öğrenince 2. Dönem daha rahat olacak. 2. Dönem ödevlerini yalnız yaptırmaya başla. Sorumluluk ver ara sıra. Alışsın. Benim yeğenim bu sayede ödevlerini 2Günaydın kızlar okul işinden şimdiden bıktım zaman yetişmiyor sanki evde hiç bişeye. işte dinleniyorum resmen
Günaydın.Günaydın