- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Bandıra bandıra ye beni doyamazsin tadımaTeşekkür ederim bitanem. İnşallah senin gibi harika bir kaptanlik yaparım.
Davullar calinsin toy yapılsın. Yarisimiz hayırlı olsuuuuun
Yemeye şimdiden başlayım mi seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bandıra bandıra ye beni doyamazsin tadımaTeşekkür ederim bitanem. İnşallah senin gibi harika bir kaptanlik yaparım.
Abla onlar cok onemli degil :)Gideyim de ilk sayfayı okuyayım. Kuralları tekrar edeyim.
Aaa çok iyi olur bitanem...Adam aç bekliyor. Dur la didim. Takım seçmeleri var. Kulupler kadını elhan-dülillah senin işin hiç bitmez ki orada diyor.Abla isin varsa akşam da yapariz secmeleri
Çocuklari alip gelecekti okuldan
Tamam ablacim kolay gelsinAaa çok iyi olur bitanem...Adam aç bekliyor. Dur la didim. Takım seçmeleri var. Kulupler kadını elhan-dülillah senin işin hiç bitmez ki orada diyor.
Allah'ım Allah'ım durduk yere aciktiriyor bu tatlı cadılar ..Bandıra bandıra ye beni doyamazsin tadıma
Ooo ne ikram edeceksin abla toyda ziyafet var deseneTeşekkür ederim bitanem. İnşallah senin gibi harika bir kaptanlik yaparım.
Caliskan ogrenciGideyim de ilk sayfayı okuyayım. Kuralları tekrar edeyim.
Aaa çok iyi olur bitanem...Adam aç bekliyor. Dur la didim. Takım seçmeleri var. Kulupler kadını elhan-dülillah senin işin hiç bitmez ki orada diyor.
Allah'ım Allah'ım durduk yere aciktiriyor bu tatlı cadılar ..
Pastel geç gelecekmiş hadi git tatlım iki set mekik yap....
Tuz cuvali suya dokuldu listedeyim canimSen listiye girdin mi ?
tuzun kurumu
Allah bilir. Ama sabah erken tartıldım. O yüzden güzel de diyet yaparsam yüzde 2 garanti inşallah.Bakan körüm Cordelia yuzde kac vereceksin de bakayim
Erirsin bu hafta tuz gibi inşaallahTuz cuvali suya dokuldu listedeyim canim
Kirmizi kaptan. Tebrikler.Gideyim de ilk sayfayı okuyayım. Kuralları tekrar edeyim.
Sunger gibi cekmeyeyimde tuz gibi eriyeyim insallahErirsin bu hafta tuz gibi inşaallah
Yuzde 2diyorsun sabah wc ye cikmasamiydim napsaydim ama artik cok gecAllah bilir. Ama sabah erken tartıldım. O yüzden güzel de diyet yaparsam yüzde 2 garanti inşallah.
Teşekkür ederim kral kızımKirmizi kaptan. Tebrikler.
Valla ben çıkmadım. Koştur koştur geziye gittim.Yuzde 2diyorsun sabah wc ye cikmasamiydim napsaydim ama artik cok gec
Ooo tmmAynen canım yeni sloganım eden kendine ilerleyen saatlerinde kestane yiyebilirim
Ay o şarkı geldi aklımaAdet oldum, takımın sonuncusu oldum, bu daha fragman mıydı…
Gerçekten iğrenç bi hayat
EvetttAsla suçlamıyorum çok alçak gonulluyum degilmi
Hehe inş cnmmhiç yemedim nasıl yazıldığını da bilemedim bi türlühedefine kısa sürede ulaşıp koruyabilirsin inşallah