- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Geldi ablacim yemek oylamasi bildirimiBu ne anlama geliyor canım ..
Bir de bugün size elhanli bildirim geldi mi
Yöneticiler ve bir kac üyede var bu tikler abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldi ablacim yemek oylamasi bildirimiBu ne anlama geliyor canım ..
Bir de bugün size elhanli bildirim geldi mi
Senin de bitanem.Tikin hayırlı olsun hocam çok yakışmış
Canın sağolsun. Al kocaman.
Eline sağlık16-23 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 14.Etap Kırmızı Takim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe 1 @Aijoo Kırmızı Kaptan 67.1 2 Elhan Kırmızı 70.8 3 @SanSebastianCheesecake Kırmızı 64.0 4 @dolunaydagel Kırmızı 89.0 5 @Sonsuz umut Kırmızı 64.75 6 @pastel34 Kırmızı 69.7 Mavi Takım 1 Kahve __Kokusu Mavi Kaptan 56.15 2 @60kiloyum Mavi 83.9 3 @bluegreeneyes Mavi 73.9 4 @masal_19 Mavi 57.7 5 Beth18 Mavi 58.2 6 @masal3487 Mavi 69.1 7 @DeryaOnDiet Mavi 75.15 1 Bal0ncuk 2 @aytozuvegece 3 @Korkuluanne 4 @sara_28 5 @zeyneppk 6 @Tutku44 7 @Tempus 8 Wilma11 9 Ankee
Hiç yok görünce bende şaşırmıştım güzel oldu yakıştı bizede hocamSenin de bitanem.
Biz niye tiklendik bilgin var mı ?
Sabahları aç karnına içilecek yarım saat sonrada kahvaltı olcak
Cezveye kahveyi kat çay kaşığının ucuyla tarçını koyuyorsun.
Çok kısık ateşte pişecek yanlarda köpük oluşacak onlar tam ortaya gelmeye başladımı ocaktan alıyorsun normal kahve gibi kaynatmıyorsun bunu.
Sonrada yağı katıyorsun o kadar,akşamda açlık bastırmak için gene içebiliyorsun bunu şekersiz olacak ona göre.
Aklın yolu birmiş demek kiSabah yanımdaki kadın aynen bu tarifi okudu bana
yok artık dedim yaa
Afiyet olsun canim kaymak bal fazla olmus23 aralik persembe
10.00
Sabah paylastigim tabak
4 5 catal bal
4 5 catal kaymak
Ara
1 avuc kaju ceviz
1 bardak cay
17.00
3 incirli cevizli tatli
1 bardak nescafe
Yatana kadar 2 l su
1 bardak filtre kahve
Sporu sonra ekleyeyim
Zipzip- Kahve __Kokusu
Aynen havam değişti birden canim hayırlı olsun ikimize de.Hiç yok görünce bende şaşırmıştım güzel oldu yakıştı bizede hocam
Ben belcikanin merkezini cok sevemedimKışları bile harika olur orası.
Demi yani yaşlı gençler olarak havamız olsun o kadardaAynen havam değişti birden canim hayırlı olsun ikimize de.
Geldi ablacim yemek oylamasi bildirimi
Yöneticiler ve bir kac üyede var bu tikler abla
Karışıklılk oldu ben orada İzmir'den bahsediyordum,arkadaş belçikada yaşıyormuş.Ben belcikanin merkezini cok sevemedim
Sadece bruge ve gent diye sehirleri var oralar cok guzel ama donuyordur simdi
Dolar euro aldi basini gitti
Artik yurtdisi bir hayal oldu
Evet haklisin sabah yumurtam yok diye onlari yedimAfiyet olsun canim kaymak bal fazla olmus
Aksamda cevizli tatli yerine yemek yeseydin tavuklu salata tarzi daha guzel olurdu
Anladim canim arkadasinkini alinti uapmadim seninki kolaydaydi seninkini alintiladim. Ama ben sen de gittin sanarak alintiladim pardon.Karışıklılk oldu ben orada İzmir'den bahsediyordum,arkadaş belçikada yaşıyormuş.
Olurmu hiç öyle ne demek hiç öenmli değil,keşke gitme imkanlarımız olsada görebilsek oraları umarım bir gün gideriz gezma amaçlı ..Anladim canim arkadasinkini alinti uapmadim seninki kolaydaydi seninkini alintiladim. Ama ben sen de gittin sanarak alintiladim pardon.
Rica ederim canımcımTşkler ablacm
Canim ellerine sağlık. Yarın güzel sonuçlarımizi bu tabloda görürüz inşallah.16-23 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 14.Etap Kırmızı Takim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe 1 @Aijoo Kırmızı Kaptan 67.1 2 Elhan Kırmızı 70.8 3 @SanSebastianCheesecake Kırmızı 64.0 4 @dolunaydagel Kırmızı 89.0 5 @Sonsuz umut Kırmızı 64.75 6 @pastel34 Kırmızı 69.7 Mavi Takım 1 Kahve __Kokusu Mavi Kaptan 56.15 2 @60kiloyum Mavi 83.9 3 @bluegreeneyes Mavi 73.9 4 @masal_19 Mavi 57.7 5 Beth18 Mavi 58.2 6 @masal3487 Mavi 69.1 7 @DeryaOnDiet Mavi 75.15 1 Bal0ncuk 2 @aytozuvegece 3 @Korkuluanne 4 @sara_28 5 @zeyneppk 6 @Tutku44 7 @Tempus 8 Wilma11 9 Ankee